(Poistunut julkaisusta)

Takuutöiden työnjohtaja Ouluun
Bonava

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Uuden organisaation rakentuessa, haussa on nyt

Takuutöiden työnjohtaja

vahvistamaan laadunvalvontaa sekä asiakaspalvelua Bonavalla Oulussa.

Sinun roolisi

Tehtäväkenttääsi kuuluu jo valmistuneiden kohteiden takuutöiden koordinointi ja valvonta sekä yhteydenpito asiakkaisiin yhteistyössä asiakaspalvelutiimimme kanssa. Takuutöiden työnjohtajana käsittelet asiakaspalautetta ripeällä ja ystävällisellä tavalla sekä organisoit ja valvot korjaustöitä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi laatuun, rakennettavuuteen ja rakentamisen kustannustehokkuuteen liittyvien asiakaspalautteiden tuominen projektien suunnitteluun sekä yhteydenpito isännöitsijöihin ja huoltoyhtiöihin. Tehtävä sijaitsee Bonavan Oulun toimipisteessä.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri). Sinulla on kokemusta työmaan johtamisesta tai valvonnasta ja olet henkilönä palveluhenkinen, ripeä ja aikaansaava. Asiakaspalvelu vaativissakin tilanteissa tulee sinulta luontevasti ja olet tottunut toimimaan paineen alla.

Join our journey

Hae tehtävää osoitteessa https://www.bonava.fi/tietoa-meista/ura-meilla/avoimet-tyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jukka-Pekka Flygare, 010 400 2757, jukka-pekka.flygare@bonava.com