Takuukäsittelijä Raskoneelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme asiakkaallemme Raskoneelle takuukäsittelijää Espooseen vakituiseen työsuhteeseen. Autoalan moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Raskone Oy on valtakunnallinen monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteiden osalta. Monipuolisen toiminnan ja palvelun avulla asiakkaiden kalusto pysyy kattavasti hyvässä kunnossa. Hyötyajoneuvojen lisäksi myös henkilöautojen korjaamotoiminnot ovat osa liiketoimintaa.

Työnkuva

Työssäsi takuukäsittelijänä toimit osana korjaamon ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä. Olet osa päivittäistä työnorganisointia ja sen myöt työnjohtoa. Lisäksi päivittäiseen työhösi kuuluu asiakaspalvelua ja vastaat sekä takuukäsittelystä että laskutuksesta. Raskone Espoo työllistää tällä hetkellä 28 hyötyajoneuvoalan ammattilaista. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varressa Kehä 3:sen laidalla, vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä Tampereen moottoritiestä.

 Työn edellytykset

  • Kokemus ajoneuvokorjaamotoiminnasta (raskaankaluston kokemus katsotaan eduksi)
  • Silmää asiakaspalvelulle
  • Joustava ja motivoitunut asenne työhön
  • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • Sujuva tietokoneen käyttö
  • Englannin kielen perustaidot (laajempi osaaminen ja ammattisanaston osaaminen eduksi)

Tarjoamme

Raskoneella pääset osaksi yli 500 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa porukkaa. Saat pitkäaikaisen työn, jossa sinulle taataan mahdollisuus jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Raskone takaa myös alan parhaat järjestelmät  ja osaavan organisaation. Tukenasi on myös mukava ja reilu työporukka. Raskone Oy tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut.

Hakuprosessi

Kuulostaako työ takuukäsittelijänä Raskoneella juuri sinun paikaltasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 
heini.feodorow@workpower.fi
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot