(Poistunut julkaisusta)

Takuukäsittelijä Jimm's PC Storelle
Jimm's PC-Store Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Kiinnostaako työ huipputuotteiden ja tietotekniikan parissa? Oletko sosiaalinen, huumorintajuinen ja kenties jo huollon tehtävistä kokemusta omaava tiimipelaaja, joka nauttii tekemisen meiningistä? Mikäli kyllä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi!

Etsimme Jimm's PC-Store Oy:lle Turkuun reipasta takuukäsittelijää yrityksen kasvua vauhdittamaan. Jimm’sin takuukäsittelyssä työskenteleviä yhdistää hurtti huumori, aito kiinnostus tietotekniikkaan ja halu tehdä töitä porukalla.

Työnkuvaasi kuuluvat tuotepalautusten testaus ja jatkokäsittely sekä siihen liittyvä yhteydenpito sekä sisäisesti että tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden, tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai pitkäaikaista harrastuspohjaa tietokoneiden parista, vianselvityskykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aktiivista ja joustavaa työotetta. Erityisesti arvostamme kiinnostusta IT-alaa kohtaan sellaisella tasolla, että tiedät mitä tietokone on syönyt. Tunnet komponentit ja rautapuoli on lähellä sydäntäsi. Aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi tietokoneiden huollon parista katsomme eduksi.

Tärkeää meille on tarkka, huolellinen, ripeä ja vastuuntuntoinen työasenteesi. Omaat hyvät priorisointi- sekä organisointitaidot, haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi sekä sitoutua tehtävääsi pidemmälläkin tähtäimellä. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä ja mahdollisuuden työskennellä alan huipputuotteiden parissa. Henkilökuntamme mielestä Jimmylässä on ylivoimaisesti paras työilmapiiri, paras työyhteisö ja huumori!

Työt alkavat heti, kun sopiva osaaja löytyy. Työ on kokoaikainen ja työajat ovat joustavasti sovittavissa.

Työsuhde on alustavasti 6 kk kestoinen määräaikaisuus Baronan kautta, mutta mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen on olemassa.

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 17.9.2019 mennessä.

Jos jokin asia jäi mietityttämään, soita Katille Baronalle, puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa to 5.9. klo 14-16 ja ma 9.9. klo 14-16 välisinä aikoina.