(Poistunut julkaisusta)

Taksinvälittäjä (Mikkeli)
Etelä-Savon Taksi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
Etelä-Savon Taksi Oy on taksien tilausvälitykseen erikoistunut yhtiö, jonka Mikkelin keskustan toimipisteen palveluksessa on kaikkiaan 20 työntekijää. Yhtiö toimii Etelä-Savon maakunnan alueella välittäen Kela -kuljetustilauksia noin 300 taksiautolle, sekä muita sopimuskuljetuksia ja asiakastilauksia noin 200 taksiautolle kaikkiaan yhdeksällä paikkakunnalla.

Asiakkaamme Etelä-Savon Taksi Oy:n toiminnan laajentuessa haemme Mikkelin keskustassa sijaitsevaan välityskeskukseen suorarekrytointina

• 6 kokoaikaista TAKSINVÄLITTÄJÄÄ (2-vuorotyö, valmius 3-vuoroon)
• 4 osa-aikaista TAKSINVÄLITTÄJÄÄ (3-vuorotyö)

Hakijoilta odotamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi edellytämme hyviä atk-taitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan englannin kielen taito ja kaupallisen alan koulutus (esim. merkonomi). Lisäksi eduksi katsotaan aiempi kokemus puhelimitse työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, enemmän ratkaisee asiakaspalveluhenkisyytesi ja asenteesi.

Keskeinen tehtäväsi on välittää takseja puhelimitse tuleviin tilauksiin. Etelä-Savon Taksin työntekijänä pääset mukaan innostavaan työporukkaan. Palkkaus Autoliikennealojen toimihenkilö tes:n mukainen, kokoaikaisessa tehtävässä peruspalkka ilman lisiä on 1602,00€/kk.

Työt alkavat toukokuun puolessa välissä ja haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Mainitse hakemusta täyttäessäsi haetko kokoaikaista vai osa-aikaista paikkaa.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi 0405859885 tai HR- ja rekrytointiasiantuntija Anna Orava 0445859886 arkisin klo 13.00-15.00.