(Poistunut julkaisusta)

TAKSINKULJETTAJIA KESÄTÖIHIN, YÖVUORO
Taksi HKI Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

 

Taksinkuljettajia kesätöihin yövuoroon pääkaupunkiseudulle

 

Nautitko ajamisesta? Miten olisi, jos tulisit kesäksi meille ajamaan taksia? Jos nautit ajamisesta ja pidät ihmisistä, tämä työ on kuin harrastus, josta maksetaan palkkaa! Yövuorosta voi hyvinkin saada jopa 300€ yöltä!

Etsimme kesäkaudelle yövuoroon kuljettajia. Yövuoroja on tarjolla kokoaikaisesti sekä osa-aikaisesti, kuten sinä haluat! Voit olla jo valmis ammatti taksinkuljettaja tai taksinkuljettajaksi haaveileva. Mikäli sinulla ei ole vielä ammattipätevyyttä, ehdit hyvin hankkia sen vielä ennen kesää! Voit hakeutua kauttamme  03.06.2019 alkavalle kurssille. Taksikurssi kestää 8 päivää ja se toteutetaan päiväkurssina. 

Tästä sinulle joustava kesätyö! Joustavuus antaa sinulle vapauden nauttia myös kesästä, päätät itse, milloin työskentelet ja kuinka paljon! Ja pääset nauttimaan kesäöiden kauneudesta kaupungissa!

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Joustavan työn

Kilpailukykyisen palkan

Viihtyisän sekä toimivan työympäristön

Tyylikkäät työvaatteet

Siistin, modernin sekä tyylikkään auton

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on toistaiseksi voimassa oleva B-ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään 12 kk.

Suomen kielen sujuvaa hallintaa

Terveydentilaa, joka täyttää ryhmän 2 ajokorttilupaa koskevat terveysvaatimukset

Nuhteetonta taustaa

 

Pelkkää plussaa on, mikäli sinulla on voimassa oleva ammattipätevyys sekä Helsinki liite ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja rauhallinen. Myös muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Taksi Solutions on joulukuussa 2017 perustettu henkilökuljetusalalla toimiva henkilöstövuokrausyhtiö. Yrityksemme taustalta löytyvät vahvat toimijat omilla toimialoillaan eli Taksi Helsinki ja HR Solutions.

Ota pian yhteyttä, sillä paikat täytetään heti kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

 

Lisätietoja:

Tania Mutikainen
tania.mutikainen@taksisolutions.fi
040 184 9776