(Poistunut julkaisusta)

TAKSINKULJETTAJIA KESÄTÖIHIN, PÄIVÄVUORO
Taksi HKI Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

 

Taksinkuljettajia kesätöihin päivävuoroon 

 

Meillä on sinulle kesäksi tarjous, josta on vaikea kieltäytyä! Tarjoamme töitä kesän ajalle kokoaikaisesti, osa-aikaisesti sekä keikkaluonteisesti, kuten sinä haluat! Voit olla jo valmis taksinkuljettaja tai taksinkuljettajaksi haluava. Mikäli sinulla ei ole vielä ammattipätevyyttä, ehdit hyvin hankkia sen ennen kesää! Taksikursseja järjestetään vielä reilusti ennen kesää, voit hakeutua kauttamme esimerkiksi  06.05.2019 alkaville kursseille. Taksikurssi kestää 8 päivää ja se toteutetaan päiväkurssina. Koulutus tapahtuu osoitteessa Asesepänkuja 2 B.

Tästä sinulle joustava kesätyö, jossa voit itse vaikuttaa myös palkkapussin suuruuteen, työvuoron aikana mahdollista tienata jopa 300 €! Joustavuus antaa sinulle vapauden nauttia myös kesästä, päätät itse, milloin työskentelet ja kuinka paljon!

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Joustavan työn

Kilpailukykyisen palkan, meillä maksetaan sunnuntaikorvausta

Viihtyisän sekä toimivan työympäristön

Tyylikkäät työvaatteet

Siistin, modernin sekä tyylikkään auton

Asiakkaidemme laadukkaat tallit

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on oltava toistaiseksi voimassa oleva B-ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään 12 kk

Suomen kielen sujuvaa hallintaa

Terveydentilaa, joka täyttää ryhmän 2 ajokorttilupaa koskevat terveysvaatimukset

Nuhteetonta taustaa

Pelkkää plussaa on, mikäli sinulla on voimassa oleva ammattipätevyys sekä Helsinki liite ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja rauhallinen. Myös muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Taksi Solutions on joulukuussa 2017 perustettu henkilökuljetusalalla toimiva henkilöstövuokrausyhtiö. Yrityksemme taustalta löytyvät vahvat toimijat omilla toimialoillaan eli Taksi Helsinki ja HR Solutions.

Lisätietoja:

Petra Grönroos, Taksi Solutions, HR-Harjoittelija, +358 (0)40 1849776, petra.gronroos@taksisolutions.fi Asesepänkuja 2, 00620 Helsinki