(Poistunut julkaisusta)

Taksinkuljettajia Jyväskylään
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Toimenkuva
Etsimme useita TAKSINKULJETTAJIA Jyväskylään!

Työ on tuntityötä ja työvuorojen määrään sekä työaikoihin on mahdollisuus vaikuttaa itse. Näin ollen työ sopii hyvin myös opiskelujen tai toisen työn ohelle. Tarjoamme monipuoliset työajat, muuttuvan työympäristön, mukavan työilmapiirin sekä saat käyttöösi ajokaluston.
Odotamme sinulta
Työ on itseohjautuvaa asiakaspalvelutyötä, joten toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa taksinkuljettajan lupaa sekä eduksi katsotaan Kelan kuljettajanumero.
Muut tiedot
Jos olet ahkera ja oma-aloitteinen teiden sankari, laita hakemusta pikaisesti tulemaan, kuitenkin viimeistään 30.11.2018!

Hae paikkaa täyttämällä hakemus sivuillamme tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Taksinkuljettaja". Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä, mutta et omista taksinkuljettajan lupaa? Ei hätää, voit ilmoittautua meidän kauttamme kurssille ja suorittaa tarvittavan luvan omakustanteisesti. Ilmoittaudu kurssille lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi.

Seuraava kurssi alkaa 17.11.
Kesto
Tuntityö
Lisätietoja
Amira Omran, Amira.Omran@vmp.fi, 040 307 5140
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.