(Poistunut julkaisusta)

Taksinkuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Siintääkö mielessäsi mahdollisesti uudet urapolut, mutta et ole vielä ehkä osannut päättää, mihin suuntaan polku voisi johtaa? Tai kävikö niin, ettei varmalta tuntunut opiskelupaikka osunutkaan kohdallesi, ja olet nyt uuden äärellä, työtä vailla? Eipä hätää, vaan jatka lukemista!

Haemme asiakkaallemme taksinkuljettajia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kuljettajan työstä, riittää että taskusta löytyy B-ajokortti, rempseä asenne ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Näillä pääset jo todella pitkälle.

Asiakkaallamme on tarjota kaikki tarvittavat työskentelyvälineet, kuten auto, työvaatetus ja tarvittavat vakuutukset. Myös koulutus hoituu asiakkaamme toimesta. Taksinkuljettajan ajolupa on toki eduksi, mutta saat suoritettua sen kätevästi myös työsuhteen alussa. Työvuoroja on tarjolla runsaasti ympäri vuorokauden ja läpi viikon, ajot sijoittuvat pääsääntöisesti Kuopion ja Siilinjärven ympäristöön ja palkkaus on kilpailukykyinen.

Mikäli siis etsit sopivan haastavaa, asiakaspalvelupainotteista työtä, jossa konttorin maisemat vaihtuvat vikkelästi eikä yksikään päivä ole taatusti samanlainen, olet oikea henkilö tähän tehtävään.  

Haastattelemme jo hakuaikana, joten jätä hakemus viipymättä, mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi. Valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakkaamme omiksi työntekijöiksi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.