(Poistunut julkaisusta)

Taksinkuljettaja
TSW Group Ay

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Sinä asiakaspalveluhenkinen Taksinkuljettaja, etsimme juuri sinua! Nyt on tarjolla mukava ja pitkäaikainen työ luotettavan yrittäjän tallissa.

Etsimme asiakkaallemme TSW Groupille Kuljettajia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Taksiyrittäjän kanssa ja työskentely tapahtuu pääkaupunkiseudulla. Yrittäjien yhteinen talli sijaitsee näppärien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa. Voit työskennellä joustavasti ja vaikuttaa itse omaan työmäärääsi. TSW Groupilla on vankka kokemus alasta, joten pääset parhaaseen oppiin ja saat parhaat vinkit käyttöösi. Luonnollisesti sinulle tarjotaan perehdytys tehtävävään ja kilpailukykyinen provisiomallinen palkka.

Voit olla jo kokenut konkari- tai vasta-alkaja. Palvelemme suomen kielellä, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi). Jotta voit hypätä automme rattiin, tulee sinulla olla ollut ajokortti vähintään 1-vuoden voimassa ja tarvitset myös Taksinkuljettajan luvan. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä, mutta tässäkin sinua tuetaan tarvittaessa ja voitte yhdessä yrittäjän kanssa valita parhaiten soveltuvimman ratkaisun yhdessä.

Nyt et malta enää olla hakematta Kuljettajaksi! Täytäthän oheisen linkin kautta yhteystietosi ja lyhyen hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja saat Baronan Piialta. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.