(Poistunut julkaisusta)

Taksinkuljettaja päivätyöhön (myös osa-aikaista tarjolla)
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018Työn kuvaus:
  Taxivirpi Oy on vuonna 1992 perustettu Oulussa toimiva perheyritys. Kun ajattelet Taxivirpiä, unohda kaikki mitä sinulle tulee mieleen perinteisestä taksialasta! Taxivirpi on alan edelläkävijä, joka panostaa moderneihin työvälineisiin, tehokkuuteen sekä työntekijöiden viihtyvyyteen.
 
Haemme nyt Taxivirpin palvelukseen TAKSINKULJETTAJIA monipuoliseen henkilöliikenteen kuljetukseen. Taxivirpillä on runsaasti kuluttaja-, koululais- sekä yrityksen omia sopimusajoja. Tarjolla on päivä-, ilta-, yö- tai viikonlopputyötä, jossa voidaan huomioida hakijan toiveita. Tehtävässä tulee olemaan takuupalkka, jonka päälle saat ajomääriin sidotut provisiot.
 
Haemme tehtävään henkilöitä, joilla on vähintään B ajokortti, suomen kielen taito sekä nuhteeton tausta (rikosrekisteriote tarkistetaan koulutuksen yhteydessä). Myös palveluasenne on tehtävässä tärkeä. Tehtävään annetaan koulutus, joten aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä ei vaadita! Taksikursseja tullaan järjestämään kesän aikana useita.  Työt alkavat sopimuksen mukaan  ja ovat luonteeltaan vakituisia. Mahdollista on myös opiskelun ohella tehdä osa-aika, viikonloppu- tai iltatöitä.
 
Mikäli olet kiinnostunut taksinkuljettajan tehtävästä - hae ihmeessä mukaan! Jätä cv:si osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 15.07.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 0401678094.

Asiakkaan tehtävänimike:  Taksinkuljettaja


Sijainti:  OULUNSALO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu