(Poistunut julkaisusta)

Taksinkuljettaja Jyväskylään!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä

TAKSINKULJETTAJAA

Jyväskylään! Tarjolla on kokoaikainen työ, ja työaikoihin on mahdollisuus vaikuttaa itse. Töitä on tarjolla alkuun kuusi kuukautta ja mahdollisesti pidempäänkin. Tarjoamme mukavan työilmapiirin sekä ajokaluston käyttöösi.
Odotamme sinulta
Edellytämme voimassaolevaa taksinkuljettajan ammattiajolupaa sekä Kelan kuljettajanumeroa. Työ on itseohjautuvaa asiakaspalvelutyötä, joten asiakaspalveluasenne ja hyvä pelisilmä ovat työssä menestymisen edellytyksiä.

Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa ja muiden kielien osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.
Muut tiedot
Jos olet ahkera ja oma-aloitteinen teiden sankari, laita hakemusta pikaisesti tulemaan, kuitenkin viimeistään 29.7.2018! Hae paikkaa täyttämällä hakemus sivuillamme tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Taksinkuljettaja". Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Kesto
Aluksi 6kk, mahdollisuus jatkoon.
Lisätietoja
Amira Omran, Amira.Omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.07.2018 mennessä.