(Poistunut julkaisusta)

Takomotyöntekijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme takomotyöntekijää Pirkkalaan.

Tehtävässä pärjää reippaalla työotteella sekä halulla oppia uutta ja kasvaa metallialan ammattilaiseksi.
Eduksi katsotaan metallialan koulutus tai työkokemus. Tehtävässä on hyödyksi jos osaa käyttää työntömittaa ja lukea tuotekuvia.

Työtä tehdään päivävuorossa (klo 6-14.30) tai 2-vuorossa työtilanteen mukaan. Aloituspalkka on 10 €/h. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä kuukauden sopimuksella ja voi olla mahdollista, että työt jatkuvat myös määräajan jälkeen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.