Takaustenkäsittelijäksi Nordic Guaranteelle, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019
Nordic Guarantee on takausten johtava asiantuntija Pohjoismaiden markkinoilla. Etsimme nyt oma-aloitteista ja energistä työntekijää takaustenkäsittelyyn. Työhösi kuuluu takaushakemusten käsittelyprosessin lisäksi monikanavainen ja iloinen asiakaspalvelu sekä takauspäätösten laskuttaminen. Tehtävä sopii sinulle jos viihdyt asiakaspalvelussa ja tarkkuutta vaativassa työssä.

Mikäli etsit itsellesi työmahdollisuutta hyvähenkisessä organisaatiossa missä työt tehdään kunnolla avoimessa ja läheisessä ilmapiirissä, hae tätä paikkaa!
KUVAUS
Etsimme Nordic Guaranteelle asiakaspalveluhenkistä ja reipasta takaustenkäsittelijää Jr. Business Supportin rooliin. Jr. Business Supportin roolissa toimit koko takausprosessin elinkaaressa tutustuen takauksessa tarvittaviin dokumentteihin, täyttäen takaushakemuksia, kommunikoiden päätöksistä asiakkaille sekä laskuttaen asiakkaita. Olet osana energistä ja itseohjautuvaa tiimiä missä rento ilmapiiri on läsnä.

Tarjoamme


* Monipuolisen työtehtävän takausten parissa
* Erinomaiset työkaverit ja hyvähenkisen tiimin tuen
* Itsenäisen ja vastuullisen työn missä pääset kehittämään osaamistasi
* Lounasetu

TYÖNKUVA
Työsi pitää sisällään koko takausprosessin elinkaaren. Työtehtäviäsi ovat:
* Takauksessa tarvittaviin dokumentteihin tutustuminen
* Takaushakemusten käsittely ja täyttäminen
* Laskuttaminen
* Monipuolinen asiakaspalvelu
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Työkokemustasi tärkeämpää on asenteesi. Nordic Guaranteella arvostetaan oma-aloitteista ja rohkeaa työskentelyä sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Tulet toimimaan osana lämminhenkistä tiimiä missä keskustellaan avoimesti, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aitoa halua olla osana tiimiä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupalliselta puolelta ja työkokemuksesi asiakaspalvelun parista nähdään tärkeänä tehtävässä menestymiseksi. Kaikenlainen toimistotyökokemus on plussaa ja auttaa sinua pärjäämään Jr. Business Supportin roolissa. Ideaalihakijamme on motivoitunut, huumorintajuinen sekä rento kollega joka uskaltaa kysyä ja haluaa auttaa muita. Puhut lisäksi sujuvaa suomea sekä englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Motivoitunut ja innokas asenne työtä kohtaan
* Kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä mielellään myös toimistotehtävistä
* Aktiivinen ja itseohjautuva työskentelyote
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Muuta tietoa


* Aloitus:Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nordic Guarantee puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nordic Guarantee on takausten johtava asiantuntija Pohjoismaissa. Nordic Guarantee toimi Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa. Lue tarkemmin Nordic Guaranteesta täältä!{target="_blank"}
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1325566
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa