(Poistunut julkaisusta)

Taittaja / mainosgraafikko
Pistesarjat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Taittaja/mainosgraafikko

Osaatko yhdistää luovuuden, tarkkuuden ja ahkeruuden? Kykenetkö tuottamaan erinomaista jälkeä tiukassakin aikataulussa? Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, tässä työpaikka sinulle.

Työtehtävät

Taittajan/mainosgraafikon työtehtävämme sisältävät pääasiallisesti nopeatempoista raakataittotyötä, teknisten sähkölämmitystuotteiden sisällön muokkaamista sekä tuotekuvien käsittelyä. Arvostamme suuresti myös luovuutta ja rohkeita uusia ideoita.

Oletko etsimämme henkilö? 

Toivomme, että sinulla on kokemusta kaupallisesta markkinointiviestinnästä sekä osaamista ja silmää laadukkaan taittotyön toteuttamiseen. Olet taitava käyttämään Adobe Creative Cloudin ohjelmia. Työtehtävistäsi 70% tehdään Indesign CC -ohjelmistolla taittaen kuvastoja, esitteitä ja lehtimainoksia. Saman materiaalin tuotat myös digimarkkinoinointiin ja somekanaviin nuorekkaalla asenteella. Oleellista työssä on myös erittäin hyvä suomen kielen kirjallinen taito ja eduksi katsotaan, jos omaat taitoja englannin ja ruotsin kielistä.

Olet vuorovaikutustaitoinen, huolellinen ja et hermostu viime hetken muutoksista. Olet nuorekas, dynaaminen sekä halukas oppimaan uutta. Omaat positiivisen, asioihin nopeasti tarttuvan asenteen työntekoa kohtaan. Sinulla tulee olla ammattiin soveltuva koulutus sekä parin vuoden kokemusta esitteiden taittamisesta.

Tarjoamme

Tarjoamme vakavaraisen ja kasvavan yhtiön tuen ja saat käyttöösi markkinoiden uusimmat työkalut (Mac/Adobe) tehtävien suorittamiseen, oman työhuoneen sekä yrityksemme nuorekkaan huipputiimin.

Työn kesto ja paikka

Toimipaikkamme sijaitsee Espoossa osoitteessa: Kylänportti 2, 02940 Espoo. Työsuhde on vakituinen ja aloitetaan välittömästi oikean henkilön löydyttyä.

Kuinka haen?

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n (palkkatoivomuksen kanssa) osoitteeseen tyopaikka@pistesarjat.fi. Varusta sähköpostiviestisi otsikolla ”Taittaja/mainosgraafikko”. Toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien henkilöiden osalta välittömästi.

 taittaja, graafikko, taittotyö, kuvankäsittely, markkinointi, viestintä, b2b