(Poistunut julkaisusta)

Taimitarhatyöntekijöitä
UPM-Kymmene Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt UPM Metsän Joroisten taimitarhalle kolmeakymmentä kausivakinaista taimitarhatyöntekijää 5-10 kuukauden pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. 

Puunhankinta ja metsätalous vastaa UPM:n puuraaka-aineen hankinnasta Suomesta, Venäjältä ja Baltian maista. Yhtiön tehtaiden tarvitsemasta puumäärästä valtaosan hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Lisäksi vastaamme sekä yhtiön että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. www.metsämaailma.fi.

 

Mitä teet?

Taimitarhatyöntekijänä työskentelet havupuiden paakkutaimien tuotantotehtävissä: taimien kasvattamisessa, taimien lastauksessa, pakkauksessa, kylvössä ja siirtotehtävissä. Osalla taimitarhatyöntekijöistä työtehtäviin kuuluvat myös metsäpuiden siemenhuoltoon liittyvät tehtävät kuten siementen pakkaus ja lähettäminen.

 

Kuka olet?

Edellytämme sinulta tiimityöskentelykykyä sekä valmiuksia työskennellä ulko-olosuhteissa säästä riippumatta. Työ on fyysisesti vaativaa sisältäen esimerkiksi nostotyötä. Eduksesi katsotaan puutarhatalouden perustutkinto/puutarhurin ammattitutkinto ja vähintään yhden tuotantokauden työkokemus havupuiden paakkutaimien kovakennokasvatuksesta sekä metsäpuiden siemenhuollon tehtävistä.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle?

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.upm.fi/kesa mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen haun päättymistä. Haku sulkeutuu 28.2.2018.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse contacthr@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

UPM on tupakoimaton työpaikka.