(Poistunut julkaisusta)

Tähtimyyjä, Veho Mercedes-Benz-pakettiautot, Pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018
Tuttu brändi, vahva toimija alallaan ja autokaupan huikea johtotähti. StaffPoint etsii Veholle Mercedes-Benz-pakettiautomyyjää - Sinua!

Haluatko liittyä Mercedes-Benz-myyntitiimiin? Meidän kattavasta Mercedes-Benz-pakettiautomallistosta löytyy yli 1700 mallivariaatiota, eli jokaiselle yrittäjälle alan parhaat työkalut. Ratkaisut siis löytyy, mutta meiltä vaan puuttuu vielä tärkein tekijä urakoitsijan ja auton väliin - tähtimyyjä - oletko Sinä etsimämme henkilö?

Veho - Autokaupan suunnannäyttäjä; me kuljetamme autokauppaa uudella uralla näyttäen muille tietä. Jos olet voitonnälkäinen ja avarakatseinen uusien toimintatapojen kokeilija, klikkaa linkkiä ja pistä hakemus tulemaan heti! Tarjoamme sinulle vakituisen työn autokaupan ykkösmerkillä Veholla, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja erittäin mukavan tiimin tuen. Ainiin, työsuhde-edut ovat tietysti autokaupan ykköstoimijalle ominaiset - alan parhaat.

Työsuhde: vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus: peruspalkka+provisio. Toivomme että pääsisit aloittamaan työt alkuvuodesta 2019. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Vehon välille.


Edellytämme sinulta

Rohkeutta, seikkailuhalua ja myynti-intoa; Mercedes-Benz-pakettiautomyyjän ensisijainen tehtävä on uusasiakashankinta
Kokemusta B2B-myynnistä ja sinulla tulee olla myös näyttöä tuloksistasi
Edellytämme vähintään B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle

Veholla olet innostavassa työssä autokaupan ykköstalossa
Veho on B2B-myynnin edelläkävijä ja täällä kasvat ja kehityt myyjänä tehokkaasti
Veholla saat käyttöösi työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet
Veho on erityisen huikeista ihmisistä koostuva joukkue, joka on tottunut voittamaan yhteispelillä


Kiinnostuitko?

Toimi nopeasti! Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi