(Poistunut julkaisusta)

Tahdotko talouden huipputiimiin?
Lammin Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Rohkeus, positiivisuus ja ratkaisukyky ovat meitä. Lammin Säästöpankki kasvaa ja polttoaineeksi tulevaisuuden tekemiseen haemme osaajia, jotka jakavat intomme ja arvomme. Paikkoja on auki – onko yksi niistä Sinun?

Mitä odotamme sinulta?

Sinun ei tarvitse olla pankkiammattilainen, vaan tärkeintä on asenne. Kokemus katsotaan toki eduksi. Toivomme, että olet aktiivinen, tavoitteellinen, itsenäinen ja hyvällä asenteella työskentelevä huipputyyppi. Innostut erilaisista asiakkaista ja heidän tarpeidensa ratkaisemisesta. Olet taitava kommunikoimaan, neuvottelemaan ja esiintymään.

Miksi meille töihin?

Me tykkäämme asiakkaistamme ja asiakkaamme tykkäävät meistä. Monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme osaavan organisaatiomme taustatuen, loistavan tiimihengen ja avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin. Meillä pääset loistamaan vahvuuksillasi ja oppimaan lisäksi kollegoiltasi.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

Lisätietoja pankinjohtaja Paula Suvannolta ke 9.5. klo 8–10 ja ke 16.5. klo 16–18, p. 040 527 9343 tai paula.suvanto@saastopankki.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään su 20.5. osoitteeseen bit.ly/lamminsprekry