(Poistunut julkaisusta)

TAHDOMME VARAINHOITAJAN
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Säästöpankkiryhmän Sp-Rahastoyhtiö tarjoaa Säästöpankeille ja Säästöpankkien asiakkaille rahasto- sekä varainhoidon palveluita. Edistämme pitkäaikaissäästämistä ja toimimme säästöpankkien sijoittamisen asiantuntijayksikkönä. Haluamme olla pankkimaailman haastaja, nyt etsimme varainhoidon ammattilaista työskentelemään Oulusta käsin.

Päätehtäväsi on yksilöllisen varainhoidon asiakkuuksien hankinta ja sitouttaminen sekä myynnin kehittäminen. Toimenkuvaasi kuuluu yksilöllisten varainhoitopalveluiden myynti instituutioille, yrityksille ja yksityishenkilöille sekä suoraan että sisäisissä ja ulkoisissa jakelukanavissa. Tehtävässä huolehdit asiakkuuksista tahdolla ja taidolla. Varainhoitajana vastaat, että asiakkailla on tarvitsemansa palvelut koko palveluvalikoimasta. Olet helposti lähestyttävä ja taidokkaasti selvität läpi termiviidakon varainhoidon yksityiskohdat selkokielellä asiakkaillemme. Tahdomme, että tuleva varainhoitaja on innostunut itsensä kehittämisestä, erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja myynnin kasvattamisesta.

Tarvitset halun päivittää tietoasi rahoitusmarkkinoiden toiminnasta ja sijoituspalveluiden myyntiä koskevasta sääntelystä. Sinun on todella nautittava aktiivisesta myyntityöstä, sekä tapaamisista asiakkaiden kanssa ja ymmärrettävä oman asenteesi merkitys yhteiseen menestykseen. Sitoudut itsenäiseen ja tuloshakuiseen toimintaan ja olet kannustamassa organisaatiotamme uuden ajan edellä. Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta varainhoitopalveluiden myynnistä.

Tärkeintä on sinun tahtosi menestyä, tehdä konkreettista ja mitattavaa tulosta. Sinun tulee ymmärtää vaativien asiakkaiden sijoitustarpeita, ja seurata aktiivisesti sijoitusmarkkinoiden kehitystä ja trendejä. Tehtävän suurimmat haasteet tulevat uskottavuuden saavuttamisesta kilpailluilla varainhoidon markkinoilla sekä sopeutumisesta myyntikanavien päätös- ja toimeenpanokulttuuriin. Instituutioasiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja soveltuvan ratkaisun rakentaminen vaativat myös tahtoasi, ja osaamistasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden pankkiryhmässä, jonka asiakkaista yli 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla. Haemme henkilöä työskentelemään Säästöpankki Optian toimipisteeseen Kirkkokadulle Oulun keskustaan.

Sp-Rahastoyhtiö on Suomen paras osakevarainhoitaja 2018! Palkinnon myönsi arvostettu rahastotutkimusyhtiö Morningstar.

Hae meille täyttämällä hakulomake 27.5.2018 mennessä. Lisätietoa vakituisesta varainhoitajan tehtävästä saat Myyntijohtaja Petri Tuomiselta perjantaina 18.5. klo 9-11 ja maanantaina 21.5 klo 10.30-12.30, puh. 040 733 0425.