(Poistunut julkaisusta)

Tahdomme rahoitusneuvojia
Säästöpankkikeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Palveluvalikoimamme laajetessa haemme nyt Säästöpankkikeskukseen rahoitusneuvojia!

Tahdomme joukkoomme henkilöitä, joilta löytyy halua ja asennetta palvella sisäisiä asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Voit olla jo alan konkari, mutta yhtä lailla lyhyemmälläkin alan kokemuksella tulet pärjäämään. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut työskentelemään pankkialalla ja kiinnostunut rahoituksesta.

Tarjoamme vakituisia työtehtäviä Säästöpankkiryhmän keskitetyissä taustatoiminnoissa Lainaamisen tukitiimissä Iisalmessa.

Odotamme sinulta

  • kiinnostusta pankki- ja finanssialasta
  • innostusta uuden oppimisesta ja kykyä ratkaista ongelmatilanteita
  • muutoskyvykkyyttä
  • aktiivista työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta
  • tarkkaavaisuutta
  • hyvää tiimityöskentelytaitoa

Eduksi luemme rahoituksen osaamisen. Tulet työskentelemään laina-asiakirjojen parissa hoitaen saapuvaa postia, arkistointia ja eri lainaamisen taustatehtäviä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijana. Tuemme Säästöpankkikeskuksessa koko Säästöpankkiryhmän kasvua ja strategian toteutumista, ja tässä juuri sinulla on tärkeä rooli

Käytössämme on joustavat työajat ja pääset osaksi motivoitunutta ja kehittyvää työyhteisöä, jossa kaveria ei jätetä yksin.

Innostuitko? Hae meille täyttämällä hakulomake 7.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat esimieheltä Mervi Kyyröseltä puh. 050 512 4189, maanantaina 1.2 klo 13-15.