(Poistunut julkaisusta)

Tahdomme Middle Office -asiantuntijan
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Tahdotko sinä olla mukana rakentamassa Säästöpankkiryhmän tulevaisuutta?

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi. Säästöpankkiryhmän Sp-Rahastoyhtiö Oy tarjoaa Säästöpankeille ja Säästöpankkien asiakkaille rahasto- sekä varainhoidon palveluita. Edistämme pitkäaikaissäästämistä ja toimimme säästöpankkien sijoittamisen asiantuntijayksikkönä.

Tahdomme Middle Office -asiantuntijan, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Sp-Rahastoyhtiön Middle Office –toiminto vastaa rahastojen sekä varallisuudenhoidon sijoitusten arvostamisesta. Lisäksi toiminto tuottaa sijoitustoiminnan riski- ja tuottolaskentaan liittyvää analyysiä ja raportointia. Middle Office vastaa myös markkinainformaatio- ja salkunhallintajärjestelmien tietojen ylläpidosta. Toiminnolla on keskeinen rooli sijoitusprosesseihin, salkunhallintajärjestelmiin, tuotto- ja riskianalyysiin sekä raportointiin liittyvässä kehitystyössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta rahasto- tai varainhoitoliiketoiminnasta ja eduksesi katsotaan kokemuksesi Middle Office -tehtävistä. Lisäksi sinulla on monipuolista osaamista sijoitusinstrumenteista sekä alan keskeisestä lainsäädännöstä. Arvostamme myös osaamistasi tuotto- ja riskilaskennasta sekä portfolioanalyysistä. Sinulla on soveltuva kaupallinen tai matemaattinen korkeakoulutasoinen tutkinto.

Monipuolinen ja dynaaminen tiimimme etsii joukkuepelaajaa, joka arvostaa yhdessä tekemistä. Työtapaasi määrittää toimeliaisuus ja halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen. Luontainen uteliaisuutesi ja halu oppia takaavat sen, että kehität itseäsi ja vastuualuettasi alati muuttuvassa finanssimaailmassa. Omaat myös erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ja sinulla on vahva tahto saada ihmiset onnistumaan ja pystytkin auttamaan organisaatiota toiminnon kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen tehtävän sijoitustoiminnan ja varallisuudenhoidon ytimessä. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingissä, Vallilan Wall Streetillä.

Tahdotko? Jos vastaus on tahdon, lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 12.12.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa, Sp-Rahastoyhtiön Middle Office -päällikkö Mikko Maskuniitty tiistaina 4.12. klo 13-15 ja maanantaina 10.12. klo 13-15 numerosta 044 286 2876.