(Poistunut julkaisusta)

Tahdomme IFRS-asiantuntijan
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Tahdotko sinä IFRS 9 standardin ammattilainen olla mukana rakentamassa Säästöpankkiryhmän tulevaisuutta?  

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.  

Tahdomme IFRS-asiantuntijan, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Olet osa talouden toimintoa, jonka tehtävä on vastata Säästöpankkiryhmän IFRS-raportoinnista sekä tukea Säästöpankkiryhmään kuuluvien yhtiöiden taloudellista raportointia.

Tehtävän päävastuualueena on IFRS 9 rahoitusinstrumenttistandardin soveltaminen Säästöpankkiryhmässä, ja painotus on vahvasti suojauslaskentaa koskevassa säännöstössä. Seuraat aktiivisesti sääntelyn kehitystä ja markkinoilla sovellettuja käytänteitä, joiden pohjalta vastuullasi on suunnitella, kehittää ja implementoida Säästöpankkiryhmän yhteisiä optimaalisia toimintamalleja. Osallistut prosessien kehittämiseen ja järjestelmäkehitystyöhön oman alueesi erityisasiantuntijana. Varmistat rahoitusinstrumenttien ja suojauslaskennan sääntelynmukaisten prosessien toteuttamisen.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (KTM) ja erittäin vahvaa osaamista IFRS 9 rahoitusinstrumentteja ja suojauslaskentaa koskevassa säännöstössä sekä käytännön soveltamisesta finanssitoimialalla. Etsimme järjestelmällistä henkilöä, sinulta pitää löytyä analyyttistä ajattelutapaa ja suunnitelmallista työskentelyotetta. Tehtäväroolisi on itsenäinen, joten sinulta löytyy rohkeutta vastaanottaa valtaa ja vastuuta. Roolisi on tärkeä – toimintasi kautta pystymme tuottamaan koko Säästöpankkiryhmälle lisäarvoa ja parantamaan toimintaamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa asennetta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtapaasi määrittää toimeliaisuus ja halukkuus uuden omaksumiseen ja oppimiseen. Luontainen uteliaisuutesi ja halu oppia takaavat sen, että kehität itseäsi ja vastuualuettasi alati muuttuvassa finanssimaailmassa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Säästöpankkien, Säästöpankkikeskuksen toimintojen sekä ulkoisten palveluntuottajien kanssa. Lisäksi tuet roolissasi Säästöpankkiryhmän liiketoimintaa ja sen kehittämistä. Sinulla on vahva tahto saada ihmiset onnistumaan ja pystytkin auttamaan organisaatiota toiminnon kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan osana osaavaa, innostunutta ja tahtovaa tiimiä. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Vallilan Wall Streetillä. Raportoit tehtävässä talousjohtajalle.

Tahdotko? Jos vastaus on tahdon, hae meille täyttämällä hakulomake viimeistään 12.11. mennessä. Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antaa talousjohtaja Ville Mikkola, puh. 040 820 6905.