(Poistunut julkaisusta)

TAHDOMME HALLINNON ASIANTUNTIJAN
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Sp-Rahastoyhtiö Oy on osa Säästöpankkikeskuksen sijoitustoimintoa ja toimii sijoitus, rahasto- ja varainhoitoyhtiönä, joka tarjoaa säästöpankeille ja niiden asiakkaille rahastoja sekä yksilöllistä varainhoitoa. Sijoitustoiminto edistää pitkäaikaissäästämistä ja toimii säästöpankkien sijoitusmarkkinoiden asiantuntijayksikkönä. Sp-Rahastoyhtiön back office etsii nyt hallinnon asiantuntijaa vakituiseen sekä vuoden määräaikaiseen tehtävään.

Tehtävän pääroolina on rahastojen ja varainhoidon back office tehtävät. Kuulut olennaisena osana asiantuntijatiimiä, joka huolehtii mm. rahastojen päivittäisestä arvonlaskennasta, osake- ja johdannaiskauppojen selvityksestä ja rahaliikenteestä, rahastotoimeksiantojen ja yhtiötapahtumien toteuttamisesta sekä likviditeetin hallinnasta. Lisäksi tiimin tehtäviin kuuluu raportointia ja erilaisia kehitystehtäviä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä ja osaamista rahoitusmarkkinoista sekä erilaisista sijoitusinstrumenteista. Sinulla on kiinnostusta finanssialaa kohtaan sekä asennetta ja tahtoa menestyä! Ymmärrät oman asenteesi merkityksen yhteiseen menestykseen. Olet nopea oppimaan ja otat uudet järjestelmät haltuusi käden käänteessä. Olet tarkka, huolellinen ja arvostat myös tehtävään kuuluvia päivittäisiä rutiineja.

Odotamme sinulta paineensietokykyä ja joustavaa otetta työhösi, koska tehtävien aikasidonnaisuus korostuu vastuualueellasi. Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus on esimerkiksi tradenomin tutkinto. Tehtävässä pääset myös hyödyntämään englannin kielen taitoasi. Useamman vuoden kokemus alalta luetaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden pankkiryhmässä, jonka asiakkaista yli 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla. Sinulla on etuoikeus työskennellä huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Bonuksena sinua odottavat erinomaiset työsuhde-edut. Sähköinen työpöytäsi sijaitsee Vallilan Wallstreetillä. Tehtävistä toinen on vakituinen ja toinen on määräaikainen tehtävä 31.3.2019 saakka.

Hae meille täyttämällä hakulomake 16.3.2018 mennessä. Lisätietoa tehtävästä saat Back Office päällikkö Niina Whitesidelta 5.3 klo 9-10, 9.3 klo 11-12 ja 12.3 klo 10-11, numerosta 010 436 6535.