(Poistunut julkaisusta)

Tahdomme data-analyytikon
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Tahdotko olla viemässä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntämisen uudelle tasolle? 

Data-analyytikko on tärkeä osa Säästöpankkiryhmän Data ja analytiikka -tiimiä. Tiimin tavoitteina on viedä Säästöpankkiryhmän datan ja analytiikan hyödyntäminen uudelle tasolle. Tiimin vastuulla on Data ja analytiikka -alueen kehittäminen liiketoiminnan tarpeiden ja prioriteettien pohjalta.

Tahdomme että vastaat analytiikan kehittämisestä liiketoiminnan tarpeiden pohjalta. Pääset tässä uudessa roolissa kehittämään malleja ja työkaluja liiketoiminnan ohjaamiseen sekä osaltasi varmistamaan, että asiakasymmärrys tukee päätöksentekoa. Johdat aktiivisella otteella analytiikan kehittämistä innostuneen tiimimme ja kumppaneidemme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja innokkuutta soveltaa oppimaasi liiketoiminnan analytiikan kehittämisessä. Hallitset matemaattiset ja tilastolliset menetelmät, sinulla on tietokanta- ja ohjelmointiosaamista (esim. SQL, R, Python), sekä kokemusta ennustavan analytiikan kehittämisestä. Osaat myös visualisoida monimutkaisia malleja helposti viestittävään muotoon Power BI:llä. Vuorovaikutustaitosi ovat mainiot, ja pystyt kommunikoimaan vakuuttavasti ja tuomaan uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseen. Olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat menestymisesi tukena. Työsuhteen edut ovat erinomaiset: hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta levollisuudesta huolehtii sinun henkilökohtainen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat, etätyö ja modernit työskentelytilat Helsingin Vallilassa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 22.6.2020 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo heti hakuajan alusta lähtien ja tulemme täyttämään toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Jyri Mustonen jyri.mustonen@saastopankki.fi, tai numerosta +358 50 563 8919. Valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. 

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana: http://bit.ly/tyontekijakokemus