(Poistunut julkaisusta)

Tactic mestarikeräilijä varastoon
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Tactic on kansainvälinen ja laajasti tunnettu suomalainen yritys,joka palkittiin vuonna 2018 sekä Satakunnan vuoden yrittäjä palkinnolla että ansioituneesta työstään yhteisön hyväksi Pori-palkinnolla!

Perheyhtiön tarina alkoi Suomessa vuonna 1967, jolloin toimme markkinoille suuren suosion saavuttaneen lautapeli Kimblen.

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassamme Suomessa, sillä uskomme että kotimaisuus on varma laadun merkki. Kotimaisuutemme ja oman tuotantomme lisäksi korkean laadun takaa vahva tuotekehityksemme.
Suunnittelemme ja valmistamme iloisia ja viihdyttäviä, aitoa ja lämmintä yhdessäolon tunnetta luovia pelejä, jotka antavat sisältöä erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin.

Tactic-konsernin tavoitteena on olla lautapelien ehdoton ykkönen…
Lisää meistä www.tactic.net

Etsimme Tactic Games Oy:lle varastoon Poriin
TACTIC MESTARIKERÄILIJÖITÄ

Työnkuvaasi kuuluu Tactic-tuotteiden kuten pelien, pehmolelujen yms keräilyä käsin sekä niiden pakkaamista ja lähettämistä loppuasiakkaille. Keräilyssä olemme siirtymässä mobiilaikaan, jolloin keräily tapahtuu sähköisesti ja reaaliaikaisesti mobiilipäätteellä.

Työssä jokainen huolehtii omalta osaltaan varaston yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä, tämä on osa Sinunkin työkuvaasi. Työ on hyvin fyysistä ja edellyttää hyvää yleiskuntoa.

Työ on päivätyötä, mutta kiireaikoina toivomme joustoa työaikojen suhteen.

Jotta menestyisit ja viihtyisit tässä työssä mahdollisimman pitkään, niin tarvitset….

•Tarkkuutta ja hyvää keskittymiskykyä
•Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
•Kykyä toimia tehokkaasti fyysisessä työssä

Eduksesi katsotaan:
•Trukkikortti (ei pakollinen)
•Aiempi kokemus varastoympäristössä toimimisesta

Mikäli kiinnostuit työstä ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, ja vakuuta meidät!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja työstä saat: Go On Pori 044-9802826 tai pori@go-on.fi