(Poistunut julkaisusta)

Taajuusmuuttajien kokoonpanotyöntekijöitä ABB:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Etsimme huolellisia ja tarkkoja kokoonpanotyöntekijöitä ABB:lle Helsingin Pitäjänmäkeen taajuusmuuttajien kokoonpanoon kahteen- ja yövuoroon. Tehtävään edellytämme sähkö-, automaatio-, tai elektroniikka-asentajan koulutusta.

Työssä pääset kokoamaan taajuusmuuttajia hyvässä porukassa. Työt pitävät sisällään erilaisia moduulien kokoonpano ja kytkentä tehtäviä. Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten tehtävät sopivat niin kokeneille kokoonpanon ammattilaisille kuin myös vasta työkokemusta kartuttaville aloittelijoille. Työssä menestyvät henkilöt, jotka nauttivat tarkkuutta vaativasta työstä ja haluavat jatkuvasti kehittyä työssään paremmaksi.

Tässä on loistava mahdollisuus päästä osaksi yhtä maailman johtavista teknologian edelläkävijöistä. Työpaikka sijaitsee erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat joustavasti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnoistuit jätä hakemuksesi tai ole rohkeasti yhteydessä. Lisätietoja antaa Adeccon HR konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi