(Poistunut julkaisusta)

Taajuusmuuttajien kokoonpanija
ABB Oy Drives

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanijoita. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Työnäsi on taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanotyöt. Työskentelet osana tiimiä ja valmistus on jaettu eri työvaiheisiin, jossa jokaisella työntekijällä on selkeästi määritelty roolinsa. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä, arvostamme valmiutta vuorotyöhön.

Edellytämme sinulta ammatillista koulutusta (ICT-, elektroniikka-, automaatio- tai sähköasentaja). Tehtäviin koulutetaan, joten tehtävät sopivat hyvin myös työuransa alussa oleville kokonpanotöistä kiinnostuneille asentajille.

Haluat oppia uusia asioita ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua. Kommunikoit hyvin suomeksi, sillä koulutus tapahtuu suomeksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Pääset työskentelemään hyvissä työolosuhteissa ja saat osaavien kollegojen tuen.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.