(Poistunut julkaisusta)

Syyssesonkiin baarityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Vaikka kesää on vielä jäljellä, varmista syksyn värikkäät työkuviot jo etukäteen! Etsimme nyt pääkaupunkiseudulla sijaitseville asiakkaillemme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoiseen työhön loppuvuoden sesonkiin.

Keikkailevana baarityöntekijänä tarvitset reipasta asennetta, intoa työskentelyyn erilaisissa ravintoloissa uusien ihmisten kanssa ja erityisesti baariosaamista – omaat taidot loihtia veden kielelle nostattavat drinkit ja cocktailit. Haemme töihin niitä, jotka pitävät homman kasassa, niin musiikin jytkeen keskellä, kuin vilkkaassa pubiympäristössäkin. Lisäksi toivomme, että olet erinomainen asiakaspalvelija – loistat asiakaspalvelussa kuin discopallo konsanaan ja olet kuin kotonasi baaritiskin takana.

Missä työskentely sitten tapahtuu? Se riippuu täysin sinusta! Opteamin keikkatyöntekijänä pääset itse rakentamaan oman työvuorolistasi erilaisista vaihtoehdoista, joten pääset nauttimaan joustavuudesta ja vaihtelusta. Työ painottuu perjantai- ja lauantai-iltoihin ja parhaiten tämä työ natsaakin sinulle, jos vietät viikonloppusi ja iltasi mielellään siellä missä tapahtuu, ja janoat nopeatempoisen työn tuomaa vaihtelua yhtä paljon kuin asiakkaat tuoppejaan. Työt käynnistyvät elo - syyskuussa, asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Alamme käsittelemään hakemuksia heinäkuun lopulla ja ensimmäiset haastattelut pyörähtävät käyntiin elokuun alusta alkaen.

Varmista paikkasi kaupungin parhailla paraatipaikoilla ja tule töihin Opteamille!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Joustavuus
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Anniskelupassi, Drinkkiosaaminen