(Poistunut julkaisusta)

Syvävetopuristimen käyttäjä Vantaalle! (OLP-Tuotanto Oy)
OLP-Tuotanto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018
OLP-Tuotanto Oy
Toimenkuva
Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme syvävetopuristimen käyttäjää vakinaistuvaan työsuhteeseen Vantaalle!

Asiakkaamme valmistaa laadukkaita ohutlevy- ja levytuotteita. Haemme nyt heille syvävetopuristimen käyttäjää. Työhön kuuluu myös muita tuotannon töitä Etsimme motivoitunutta työntekijää, joka haluaa oppia ja kehittyä työssään. Työ on fyysistä ja tarkkuutta vaativaa. Jos olet vielä tunnollinen työssäsi sekä omaat joustavan ja itsenäisen lähestymisen työhön, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Vastaavat kokemukset ja epäkeskopuristimen asetusten teko katsotaan eduksi. Myös alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haemme pitkäaikaista työntekijää ja työ on vakinaistuva. Työ alkaa joko määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen vakinaistuminen asiakkaan kirjoille, tai mahdollisesti jopa suoraan vakituisena. Työ on kokoaikainen päivätyö, 7-15.30. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Kehä III:n varrella (Varisto). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Syvävetopuristimen käyttäjä Vantaalle! (OLP-Tuotanto Oy)”. Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari numerosta 040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.12.2018 mennessä.