(Poistunut julkaisusta)

Syvävetoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme syvävetoasentajaa. Asiakkaamme on Vantaalla toimiva metallipaja, joka kehittää ja valmistaa ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille.

Työnkuvaus

Työssä toimit syvävetäjänä tehden erilaisia tuotteita asiakkaiden tilausten mukaan. Valmistat syvävetotuotteita esimerkiksi konepajateollisuuteen, sairaalalaitteisiin, telakkateollisuuteen ja parhaillaan jopa avaruuteen.

Työn edellytykset

Etsimme motivoitunutta, reipasta ja trukinajotaitoista hakijaa, joka haluaa kehittyä syvävetoasennusten ammattilaiseksi. Eduksi katsomme alaan soveltuvan koulutuksen sekä epäkeskopuristimen asetusten tekotaidon. Asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään, joten aiempi kokemus syvävetoasentajan tehtävistä ei ole ehdotonta.

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme, sillä asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi