(Poistunut julkaisusta)

Syvävetoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme syvävetoasentajaa. Asiakkaamme on Vantaalla toimiva metallipaja, joka kehittää ja valmistaa ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille.

Työnkuvaus

Työssä toimit syvävetäjänä tehden erilaisia tuotteita asiakkaiden tilausten mukaan. Valmistat syvävetotuotteita esimerkiksi konepajateollisuuteen, sairaalalaitteisiin, telakkateollisuuteen ja parhaillaan jopa avaruuteen.

Työn edellytykset

Etsimme motivoitunutta, reipasta ja trukinajotaitoista hakijaa, joka haluaa kehittyä syvävetoasennusten ammattilaiseksi. Eduksi katsomme alaan soveltuvan koulutuksen sekä epäkeskopuristimen asetusten tekotaidon. Asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään, joten aiempi kokemus syvävetoasentajan tehtävistä ei ole ehdotonta.

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme, sillä asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää.

Hakuprosessi

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksen kotisivujemme kautta heti!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

puh: 

+358 440 60 4002