(Poistunut julkaisusta)

Syvävetoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme syvävetoasentajaa. Asiakkaamme on Vantaalla toimiva metallipaja, joka kehittää ja valmistaa ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille.

Työnkuvaus

Työssä toimit syvävetäjänä tehden erilaisia tuotteita asiakkaiden tilausten mukaan.

Työn edellytykset

Etsimme motivoitunutta, reipasta ja trukinajotaitoista hakijaa, joka haluaa kehittyä syvävetoasennusten ammattilaiseksi. Eduksi katsomme alaan soveltuvan koulutuksen sekä epäkeskopuristimen asetusten tekotaidon. 

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi.

Hakuprosessi

Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksen kotisivujemme kautta heti!

Lisätietoja

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi