(Poistunut julkaisusta)

Syvävetoasentaja Vantaalle! (vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Toimenkuva
Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme syvävetoasentajaa vakinaistuvaan työsuhteeseen Vantaalle!

Asiakkaamme valmistaa laadukkaita ohutlevy- ja levytuotteita. Haemme nyt heille syvävetopuristimen asetustaitoista käyttäjää. Haemme motivoitunutta työntekijää, joka haluaa oppia ja kehittyä. Työ on fyysistä ja tarkkuutta vaativaa. Jos olet vielä tunnollinen työssäsi, näppäräsorminen sekä omaat joustavan ja itsenäisen lähestymisen työhön, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Vastaavat kokemukset ja epäkeskopuristimen asetusten teko katsotaan eduksi. Myös alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää trukinajotaitoa. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tarkoitus on vakinaistua asiakasyritykseen. Työ on kokoaikainen ja töitä tehdään ma-pe 7-15.30. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Kehä III:n varrella (Varisto). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka ”Syvävetoasentaja Vantaalle! (vakinaistuva)”. Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari numerosta 040 307 5111
Kesto
4 kk, vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2018 mennessä.