(Poistunut julkaisusta)

Syvävedon osaaja Vantaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyritysemme on levytuotteita valmistava metallialan monitaitaja. Etsimme heille nyt

SYVÄVEDON OSAAJAA Vantaalle

Työ sisältää syvävetopuristimen käyttöä, asetusten tekoa ja ohjelmointia. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tarkkuutta sekä mielenkiintoa oppia lisää! Lisäksi työhön sisältyy muita tuotannon tehtäviä, joten tarjoamme monipuolisen ja motivoivan paketin alan osaajalle.

Tarjoamamme työympäristö on siisti, koneet modernit ja työporukka mukava. Lisäksi työntekijöiden viihtyvyyteen ja kehitykseen panostetaan. Palkka määritellään osaamisen mukaan kilpailukykyisesti ja etsinnässämme on pitkäaikainen työntekijä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Syvävedon osaaja Vantaalle. Lisätietoja tehtävästä: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.