(Poistunut julkaisusta)

Syvävedon osaaja (Vantaa)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyritysemme on levytuotteita valmistava metallialan monitaitaja. Etsimme heille nyt

SYVÄVEDON OSAAJAA (Vantaa).

Työ sisältää syvävetopuristimen käyttöä, asetusten tekoa ja ohjelmointia. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tarkkuutta sekä mielenkiintoa oppia lisää! Lisäksi työhön sisältyy muita tuotannon tehtäviä, joten tarjoamme monipuolisen ja motivoivan paketin alan osaajalle.

Tarjoamamme työympäristö on siisti, koneet modernit ja työporukka mukava. Lisäksi työntekijöiden viihtyvyyteen ja kehitykseen panostetaan. Palkka määritellään osaamisen mukaan kilpailukykyisesti ja etsinnässämme on pitkäaikainen työntekijä.

Lähetäthän CV:si meille mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Syvävedon osaaja (Vantaa). Lisätietoja saat konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi