(Poistunut julkaisusta)

Systems Specialist Trainee
M-Files

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Kasvumme jatkuu ja etsimme nyt joukkoomme opintojensa loppuvaiheessa olevaa tai juuri valmistunutta järjestelmäasiantuntijaharjoittelijaa asiakasprojekteihin Tampereen tai Espoon toimistollemme. Harjoittelijana pääset osallistumaan monipuolisiin kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin ja näin kartuttamaan osaamistasi osana kokenutta tiimiä. Saat työskennellä mukavassa porukassa merkityksellisten projektien parissa, jotka muuttavat miten maailmassa hallitaan tietoa.
Millaista järjestelmäasiantuntijan työ M-Filesilla on? 

Järjestelmäasiantuntijan keskeisiä työtehtäviä ovat asiakasprojektien määrittelyn ja toteutuksen eri vaiheet M-Filesin ohjelmistoratkaisuja hyödyntäen sekä integraatioiden tekeminen asiakkaiden järjestelmien ja M-Filesin välille. Työtä resursoidaan ja projekteja pyöritetään yhdessä tiimin kanssa, johon kuuluu monen alan osaajia. Asiakasprojektit ovat erilaisia ja M-Files-teknologian taipuvuus vastata mitä erilaisimpiin tarpeisiin avaa paljon uutta. Tarkka roolisi ja työtehtäväsi määritellään hakuprosessin ja perehdytysjakson aikana.

Mitä toivomme sinulta? 

Toivomme harjoittelijalta tehtävään soveltuvia opintoja, hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, sekä erityisesti positiivista asennetta sekä kykyä ja halua kehittyä tiedonhallinnan ammattilaiseksi. Etsimme tyyppiä, joka innostuu uuden oppimisesta, projektiluontoisesta työskentelystä ja yhdessä tekemisestä. Arvostamme hyviä kommunikointitaitoja, halua ratkaista asiakkaan haasteita teknisin keinoin sekä ohjelmointiosaamista. Ohjelmoinnin ja ohjelmistotuotannon kurssien lisäksi arvostamme opintoja mm. tietokantojen, tuotantotalouden, data-analytiikan ja tietojohtamisen alueilta. Mikäli työkalupakistasi löytyy tietoa ja osaamista näistä aihealueista, kuulemme sinusta mielellämme!

Miksi M-Files? 


Liiketoimintamme keskiössä ovat ihmiset ja tuemme työntekijöidemme kehittymistä monin tavoin: M-Filesilla pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Olemme myös joustavia työaikajärjestelyjen suhteen ja M-Filesilla voit työskennellä osa-aikaisesti opintojesi ohessa. Modernit teknologiat ovat olennainen osa työtämme ja työtehtäväsi sekä projektisi sovitaan yhdessä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Yrityksemme on palkittu mm. kansainvälisyydestä, teknologiakehityksestä sekä hyvästä johtamisesta. Olemme myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. 


Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja lähetä meille myös ansioluettelosi ja/tai opintorekisteriotteesi. Odotamme hakemustasi 19.1.2020 mennessä.