(Poistunut julkaisusta)

Systems Developer
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme SYSTEMS DEVELOPERIA Digian Iiris -palvelutiimiin Tampereelle. 

Toimitamme asiakkaillemme laajoja järjestelmiä, jotka ovat lähes poikkeuksetta asiakkaillemme liiketoimintakriittisiä ja niinpä palveluiden häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Digia Iiris -palvelu on kotimainen SaaS-kokonaisratkaisu, jolla varmistetaan palveluiden toimivuus. Palvelunhallinnan ratkaisuihin pääset tutustumaan tarkemmin tämän linkin takaa: https://digia.com/palvelumme/palvelunhallinnan-ratkaisut/. 

Ratkaisutiimin System Developerina otat käyttöön Digia Iiris -palvelun eri komponentteja asiakkaan järjestelmien toiminnan varmistamiseksi. Konfiguroit asiakkaan järjestelmien valvontaa, tilannekuvanäkymiä, keskitettyä lokienhallintaa ja verkkosivustojen kävijäseurantaa. Toimit kiinteänä osana ratkaisutiimiä, josta saat jokapäiväistä tukea ja pääset näkemään laajasti toteuttamiamme ratkaisuja eri asiakkaille. Työhösi saat tukea tiimin lisäksi Scrum Masterilta sekä tuotekehitystiimiltä, joka vastaa uusien kyvykkyyksien kehittämisestä Digia Iiris -palveluun. Pääset näkemään ratkaisujen koko elinkaaren, määrittelystä ja toteutuksesta käyttöönottoon ja ylläpitovaiheeseen. 

Ketä etsimme? 

Haemme sekä junior- että senior-osaajia. Junior-osaajan tehtävä soveltuu myös IT-taustaiselle uransa alkutaipaletta kulkevalle henkilölle, jolla on kiinnostusta ymmärtää erilaisia ympäristöjä ja uusia asioita. Tiimin työskentelytapa on looginen ja järjestelmällinen, joten tehtävästä toiseen hyppääminen on mutkatonta. Tietoturvanäkökulma koskettaa kaikkea, mitä kehittäjät tekevät ja muutenkin tietty tarkkuus ja täsmällisyys ovat tekemisemme perusta. Toivomme, että koet kommunikoinnin tiimissä ja asiakkaiden suuntaan luontevaksi ja sinussa on sitä paljon kuulutettua asiakaspalveluhenkisyyttä. Tässä tehtävässä ei ole suuria teknisiä vaatimuksia mutta skriptaustaidoista (Python, bash), Linux-osaamisesta sekä aiemmasta kokemuksesta erilaisista IT-järjestelmistä on hyötyä. Kokemus teknologiapinoista sekä palvelin- ja verkkoratkaisuista on suurta plussaa kaiken edellä mainitun lisäksi. 

Miksi Digia? 

Digian Iiris-tiimin jäsenten mukaan Digia Iiris on uusi jatkuvasti kehittyvä tuote, jossa on paljon mielenkiintoisia elementtejä. Tiimissä työtä tehdään ketterästi uusia luovia ratkaisuja keksien – tiimiläiset kuvailevat ilmapiiriä varsin startup-henkiseksi. Tiimissä on myös hyvin tilaa erilaisille kiinnostuksen kohteille ja jokaiselle on tarjolla monipuolisesti erilaisia vastuita. Juuri sinulle muokatun tehtävänkuvan ja upeiden tiimikavereiden lisäksi saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut, joista kerromme tapaamisessa lisää! 

Hakuaika päättyy 20.10.2019. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Jarno Teivas vastaa niihin mielellään. Jarnon saat kiinni numerosta 050 5724 491 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.