(Poistunut julkaisusta)

Systems Architect
Data-Info Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko olla mukana alansa johtavassa ICT- ja mobiiliteknologia-alan palveluita asiakkailleen tuottavassa asiantuntijaorganisaatiossa?

Haemme nyt kasvavaan asiantuntijatiimiimme osaavaa, ulospäinsuuntautunutta ja vahvan kokemuksen omaavaa järjestelmäarkkitehtiä toimimaan cloud- ja laitehallintapalvelujen alueella.

Seuraava mahdollisuutesi

Tehtävässäsi toimit määriteltyjen tuotteiden ja teknisten tuotantoalustojen asiantuntijatehtävissä. Vastaat tuotteiden muutos- ja ongelmanhallintaprosesseissa suoritettavista vaativista tehtävistä. Toimit kokonaisvastuullisena asiantuntijana asiakasratkaisujen toimituksen ja tuotannon prosesseissa sekä osallistut myös tuotannon kehitykseen.

Vastaat projektien vaativimpien teknisten tehtäväkokonaisuuksien toteuttamisesta ja asiakaskonsultoinnista. Seuraat läheltä teknologiamarkkinaa sekä toimialan trendejä. Toimit läheisessä vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä laitevalmistajien ja teknologiakumppaneidemme kanssa, suoritat ja ylläpidät valmistajien teknologiasertifiointeja osaamisesi kehittämiseksi.

Onnistumistasi mitataan asiakastyytyväisyyden, asiakaslaskutuksen kehityksen ja osoitetun teknologisen kehittymisen mittaristojen keinoin.

Kuka sinä olet?

Ollaksesi soveltuva tähän tehtävään, sinulla tulee olla useiden vuosien työkokemus ICT-alalta ja näyttöjä ICT-infrastruktuurin teknologia‐ ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta käytännössä. Olet suunnitellut, toteuttanut ja/tai ylläpitänyt työssäsi joitakin seuraavista laitehallinnan teknologia-alustoista: Microsoft System Center Configuration Manager/WDS, Miradore, Microsoft Intune, MobileIron VSP/MobileIron Cloud, vmware AirWatch, Citrix XenMobile, IBM MaaS360.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Odotamme myös, että olet suunnitellut, toteuttanut ja/tai ylläpitänyt työssäsi useita seuraavista Microsoft Online -ratkaisuista: Microsoft Azure Active Directory, Microsoft Office 365, Microsoft Identity Manager, Windows Active Directory Federations Services.
  • Teknologiat ja infrastruktuuripalvelut kuten AD, LDAP, CA, VPN, MDM, dns, firewall ovat sinulle tuttuja.
  • Sinulla on useiden teknologiavalmistajien (esim. VMware, Microsoft, Citrix) myöntämiä sertifikaatteja osaamisestasi ja tehtävään soveltuva tutkinto.
  • Hallitset systemaattisen testaus- ja ongelmanratkaisutyön parhaat käytännöt sekä ymmärrät palvelunhallinnan perusviitekehyksen käsitteistön (ITIL) ja tunnet siihen liittyviä työkaluja.
  • Olet tehokas joukkuepelaaja, joka viihtyy asiakasrajapinnassa ja pystyy keskustelemaan luontevasti eri sidosryhmien edustajien kanssa.
  • Sinulla on erinomaiset suomen ja englannin kielen suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot.
  • Osaat toimia luontevassa vuorovaikutuksessa sekä asiantuntijoiden että johdon päätöksentekijöiden kanssa.

Innostuitko?

Oletko innostava asiantuntija ja ennakkoluuloton tiimipeluri, etkä kaihda haasteita? Lähetä meille itsesi näköinen hakemus nettisivujemme kautta (telia.fi/career) 28.10.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Katja Rosqvist, katja.rosqvist@datainfo.fi 

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden kehittää uraasi kansainvälisen tason huippuasiantuntijaroolissa nopeasti kehittyvällä Enterprise Mobility Management -teknologia-alueella DataInfossa.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Data-Info Oy tarjoaa henkilöstöllesi mahdollisuuden tehdä töitä tuottavasti sekä kasvattaa henkilöstösi valinnan vapautta. Palvelumme mahdollistavat työnteon mobilisoinnin, lisäävät henkilöstösi tehokkuutta sekä tuovat toimintaasi kilpailuetua. Saumattomasti rakennettu mallimme takaa, että tärkeät tietosi ovat turvassa ja käytettävissäsi aina kun niitä tarvitset. Vapaus valita, tehokas toimintamalli sekä ketterät palvelumme mahdollistavat ympäristön, jossa henkilöstösi voi keskittyä asiakkaisiinne sekä menestyksenne rakentamiseen. Data-Info Oy on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö.