(Poistunut julkaisusta)

Systemexpert
Kirkkohallitus, Talousosasto, Tietohallintoyksikkö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Kyrkostyrelsen sköter den gemensamma förvaltningen, ekonomin och verksamheten för Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland.

Vi söker en

SYSTEMEXPERT

till it-stödteamet vid Kyrkostyrelsens dataadministrationsenhet som ansvarar för terminalutrustningen, dataförbindelserna och utskriftstjänsten vid Kyrkans centralfond samt för användarstödet. Teamet ansvarar också för användarstödet för kyrkans landsomfattande system. För en fast anställning i arbetsavtalsförhållande söker vi en systemexpert vars huvuduppgift är att behandla serviceförfrågningar på nivå 2 för it-stöd samt svara för kyrkans ICT-tjänster. Vi erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter inom datasystem samt möjligheter att utvecklas och fördjupa ditt kunnande. Placeringsorten är Helsingfors eller Seinäjoki.

Vi ser gärna att du är en person som vill lära dig mer och utvecklas och att du fördomsfritt vill ta dig an nya utmaningar. Du kanske står i början av din karriär och har en viss erfarenhet av it-stöd eller motsvarande uppgifter, eller har mer erfarenhet i branschen.

Vi förutsätter tillräcklig erfarenhet och vilja att utvecklas inom något av följande delområden:
• Microsoft-teknologier
• datakommunikationsnät och teknologier
• administration av identiteter och användarrättigheter

I ditt arbete som systemexpert behöver du även vara bra på
• kundservice
• att samarbeta, kommunicera och arbeta i team
• lösa problem
• att ta initiativ och arbeta självständigt

För uppgiften förutsätts ingenjörs-, YH- eller motsvarande examen i datateknik eller motsvarande teoretisk utbildning och arbetserfarenhet. Dessutom förutsätter vi utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i finska samt tillräckliga kunskaper i engelska. Kunskaper i svenska räknas som merit.

Befattningen inleds enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt kravgrupp 503 i Kyrkans allmänna tjänste- och arbetskollektivavtal. Utöver detta betalas en årsbunden individuell lönedel som baserar sig på arbetserfarenhet (totallön 2 467,04–3 131,75 euro). Innan befattningen tillträds ska den som valts visa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd. En prövotid på sex månader tillämpas.

Ansökan inklusive bilagor riktas till Kyrkostyrelsen och lämnas via den elektroniska rekryteringstjänsten på adressen evl.fi/rekrytering senast fredag 25.10.2019 kl. 16. Intervjuerna inleds redan under ansökningstiden och platsen tillsätts så fort en lämplig person har hittats.

Förfrågningar besvaras av 11.-18.10.2019 systemchef Jari Kähkölä (040 688 1544 eller jari.kahkola@evl.fi) och 21.-25.10.2019 servicechef Antti Krapu (040 620 5634 eller antti.krapu@evl.fi ).