(Poistunut julkaisusta)

System Test Engineer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

SYSTEM TEST ENGINEER

 

Haluaisitko olla koordinoimassa toimintaa ja ideoimassa ratkaisuja, jotka näkyvät yli neljän miljoonan suomalaisen arjessa? Kiinnostaisiko sinua vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka on myös tuonut ketterät menetelmät suunnittelupöydältä käytäntöön? Meistä nämä ovat oikein relevantteja toiveita, ja meillä ne toteutuvat. OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja, mutta myös yksi suurimmista softataloista. Tavoitteenamme on, että jokainen kohtaaminen kanssamme on huippuluokkaa, ja tähän tarvitsemme juuri sinun apuasi. Lue lisää avoimesta System Test Engineerin tehtävästä pääkonttorillamme Helsingin Vallilassa, johon voit hakea vaikka tältä istumalta. Tervetuloa OP:lle!

 

 

MILTÄ TYÖSI SYSTEM TEST ENGINEERINA OP:LLA NÄYTTÄÄ?

 

Haemme OP Yrityspankin Baltian-palveluita kehittävään tiimiin kokenutta testauksen asiantuntijaa. Baltian ohjelmistokehitystä toteuttavat Suomessa työskentelevän tiimin lisäksi tiimit Virossa ja Intiassa, ja liiketoiminnan tuen ja hyväksyntätestauksen osalta ohjelmistokehitystä tehdään puolestaan Latviassa ja Liettuassa. Tässä testauskokonaisuuttamme koordinoivassa roolissa työskentelet Suomessa pääkonttorillamme, mutta toimenkuvaasi kuuluu tarpeen mukaan myös matkustamista.

 

Vastuullasi tässä tehtävässä on Baltian-ohjelmistojen kokonaistestauksen koordinointi, minkä lisäksi pääset tukemaan tiimejä asiantuntijana sekä toisinaan myös itse tekemään hands-on-testausta ja osallistumaan tuotantoonvienteihin.

 

Tehtävä sopii erityisesti sinulle, jolla on jo vankkaa aikaisempaa kokemusta laajojen kokonaisuuksien ja useamman kuin yhden ulkoisen tiimin yhtäaikaisesta koordinoimisesta, mahdollisesti kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tässä tehtävässä pääset todella ottamaan vastuuta ja hyppäämään isoihin saappaisiin!

 

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:

 

 • Vahvaa kokemusta kansainvälisestä monitiimityöskentelystä
 • Vankkaa kokemusta laajojen kokonaisuuksien koordinoinnista
 • Erinomaisia kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja, sillä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on meillä tiivistä
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
 • Kokemusta Jiran ja Confluencen kanssa työskentelystä

 

 

KATSOMME EDUKSI:

 

 • Pankkitoimintaan, maksuliikenteeseen ja/tai (keskuspankki)raportointiin liittyvän osaamisen

 

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

 

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja huippuosaavat kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Pääset osaksi yritystä, jossa kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita. Arjessa on tietenkin mukavaa työskennellä arkkitehtonisesti vaikuttavassa ympäristössä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä lähes mistä vain. OP:laisena sinulle on tarjolla:

 • Vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.
 • Kilpailukykyinen kompensaatio
 • Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen frameworkimme, jossa pääset kehittämään ja validoimaan osaamistasi työajalla mentorin kanssa
 • Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
 • Liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 

 

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN:

 

Voisiko tämä tehtävä sopia juuri sinulle? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 2.8.2020 tai kysyä lisätietoa sähköpostitse IT Talent Acquisition Specialist Erkko Vanhakartanolta (erkko.vanhakartano[at]op.fi), mikäli jokin jäi mietityttämään.

 

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Tätä ennen voit vaikkapa ottaa mukavan asennon nojatuolissasi ja ottaa kuunteluun OP Tech -podcastin, jossa jutellaan finanssialan teknologiasta meidän näkökulmastamme.

 

OP:n rekrytointeja edistetään normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Voit siis hakea avointa työpaikkaa kuten ennenkin - me pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä ja autamme sinua valmistautumaan rekrytointiprosessin eri vaiheisiin. Rekrytointiprosessiin kuuluvat kasvokkaiset haastattelut on korvattu toistaiseksi videotapaamisilla. Huomioithan, että täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja heille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.