(Poistunut julkaisusta)

System Support Specialist
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Business Applications-tiimiin uutta vahvistusta System Support Specialist –tehtävään.  

Monipuolinen tehtävänkuvasi koostuu pääasiallisesti järjestelmiemme ylläpitotehtävistä, käyttäjätukena toimimisesta, ohjeistuksien tekemisestä ja ylläpidosta sekä sisäisten järjestelmäkoulutuksien pitämisestä. Olet myös mukana järjestelmä- ja prosessikehitysprojekteissamme. 

Toimit osana viiden hengen tiimiä, jonka vastuualueeseen kuuluu toiminnanohjausjärjestelmän (Lean System) lisäksi muita yrityksen tuotanto- ja logistiikkatoimintoja tukevia järjestelmiä.

Voit olla vastavalmistunut tai työelämästä jo kokemusta kerryttänyt. Tehtävänkuva räätälöidään valittavan henkilön mukaan. 

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. tietotekniikka tai tuotantotalous  
- Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä tai liiketoimintaprosesseista
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja 
- Paineensietokykyä
- Hyvää englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme pedagogiset taidot, kokemuksen tuotantoympäristön toiminnanohjausjärjestelmistä tai kokemuksen järjestelmäylläpito-/käyttäjätukitehtävistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hyvässä tiimissä, terveysteknologian huippuyrityksessä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Lisätietoja tehtävästä saat Seija Nousiaiselta (Director, Business Applications and Data Management) puh. 020-7795515 tai sähköpostitse seija.nousiainen (a) planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta.