(Poistunut julkaisusta)

System Support Specialist
3 Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Kiinnostavatko uudet haasteet monipuolisissa ja haastavissa asiakaspalvelutehtävissä ja läheinen yhteistyö ohjelmistokehityksen kanssa?

Sinulle tarjolla oleva rooli

Etsimme nyt Service Operations-tiimiimme System Support Specialistia, joka työskentelee oman talomme järjestelmätuessa tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokehitystiimien kanssa. Ydinjärjestelmiemme toimivuus on kriittistä kaiken liiketoimintamme kannalta, ja tässä sinä tulet olemaan tärkeässä roolissa. Tulet työskentelemään kolmannen tason tuessa ja ratkaisemaan Java-pohjaisten järjestelmiemme käytössä ilmeneviä ongelmatilanteita. Järjestelmät ovat meillä omassa talossa koodattuja. Asiakkaitasi ovat omat työntekijämme, ja työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien kanssa. Osana tehtävää tulet huolehtimaan myös siitä, että havaitut bugit tulevat korjatuiksi, ja korjaukset pääsevät onnistuneesti tuotantoon saakka.

What’s in it for you?

Jos teknisten ongelmien ratkaiseminen ja työkavereiden auttaminen saavat sinut innostumaan, tässä siihen tarjoutuu mahdollisuus! Työskentelet oman talon väen kanssa itse kehittämiemme järjestelmien parissa, jolloin saat myös aidosti kehittää omaa osaamistasi entistä paremmaksi. Liiketoimintamme kasvaa vauhdilla ja tarjoamme sitä kautta avautuvia uusia työmahdollisuuksia aktiivisesti nykyisille tekijöillemme. Meillä viihdytäänkin yleensä pitkään, ja työilmapiiri on meillä erinomainen. Ja jotta työ ei tuntuisi liian raskaalta, saatamme arjen tasapainottamiseksi etsiä vaihtelua mm. urheilusta työpäivän lomassa sekä erinäisistä yhteisistä tapahtumista. Tarjoamme myös työntekijöillemme hyvät edut, mm. kattavan työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen.

Mitä toivomme sinulta

Vaikka uusien ominaisuuksien koodaus ei kuulukaan työtehtäviisi, tarvitset kuitenkin ymmärrystä sekä Javasta että SQL-tietokannoista, jotta pääset pureutumaan riittävän syvälle ongelmien syihin, ja kommunikoimaan korjaus- ja muutostarpeet onnistuneesti kehittäjätiimeille. Tältä kannalta mahdollinen aiempi kokemuksesi ohjelmistokehityksestä on suureksi eduksi. Teknisen osaamisen lisäksi on tärkeää, että viihdyt asiakaspalveluhenkisessä työssä ja kommunikoit mielelläsi ihmisten kanssa. Suomen lisäksi tarvitset työssäsi englannin kielitaitoa.

Teknisen osaamisen lisäksi on tärkeää, että viihdyt työssä, jossa olet tiiviissä vuoropuhelussa muiden tiimien työntekijöiden kanssa ja autat omalla toiminnallasi heitä työssään.

Sujuvan suullisen ja kirjallisen Suomen lisäksi tarvitset työssäsi hyvää englannin kielitaitoa. Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja sen läpäiseminen on edellytys tehtävässä työskentelylle.

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa, ja haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Voit jättää hakemuksesi helposti muutamalla klikkauksella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Barona IT:n rekrytointikonsultti Saila Karoselta p. 050 321 0343 tai saila.karonen@barona.fi