(Poistunut julkaisusta)

System Specialisteja Tampereelle
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Onko asiakkaiden parissa työskentely ja erilaisten teknisten ongelmien ratkominen sinulle tuttua puuhaa? Löytyykö sinulta kärsivällisyyttä ja aitoa paloa saada ratkaistua haastavatkin ongelmat yhdessä tiimisi kanssa? Etsitkö nuorekasta ja dynaamista työympäristöä, jossa pääset työskentelemään rennossa, mutta asiantuntevassa porukassa? Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Elisalle useampia System Specialisteja service deskin monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin Tampereelle. Tehtävä pitää sisällään Elisan yritysasiakkaiden teknisten ongelmien vastaanottamista ja ratkomista niin puhelimitse, sähköpostitse kuin etäyhteystyökalujenkin avulla. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Tarvittaessa tukipyyntöjä eskaloidaan toisen tason asiantuntijatiimille tai lähituen puolelle, mutta lähtökohtaisesti ongelmatilanteet pyritään ratkomaan jo ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Kenelle?

Etsimme Elisalle useampia uusia system specialisteja ja sen myötä tehtävä soveltuu niin IT-uran alkuvaiheessa olevalle tulevaisuuden talentille kuin jo henkilölle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä. Toivomme kuitenkin, että olet reipas, aidosti teknisen tuen tehtävistä kiinnostunut sekä luontevasti asiakasrajapinnassa toimiva henkilö. Tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja ratkot pitkäjänteisesti loppukäyttäjien ongelmia yhdessä tiimisi kanssa. Teknisen tuen tehtävien lisäksi katsomme eduksi kokemuksen esimerkiksi muista asiakaspalvelutehtävistä sekä myös harrastuneisuuden tietokoneiden parista.

Kyseessä on noin 6kk:n mittainen määräaikainen työsuhde, jossa on myös optio pidempiaikaisesta työsuhteesta. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja työpäivät sijoittuvat arkipäiviin toimistoaikojen puitteisiin, klo 07-17 välille. Elisan viihtyisä toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa. Työsuhteen työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme sinulta:

 • soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • kokemusta Windows 10 käyttöjärjestelmästä (käyttö ja ongelmanratkonta)
 • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
 • M365 -tuoteperheen hyvää hallintaa
 • oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta
 • monipuolista ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
 • sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

 • rennon, huumorintajuisen ja asiantuntevan työyhteisön työsi tueksi
 • kattavan perehdytyksen
 • monipuolisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • tilaisuuden kartuttaa IT-alan osaamista tunnetussa yrityksessä sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jos tehtävä tuntuu sinulle sopivalta, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla! Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin, joten soitathan tai laitathan sähköpostia meille rohkeasti!

Noora Partala / noora.partala@barona.fi / 040 558 4069