(Poistunut julkaisusta)

System Specialist
Telia Inmics-Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet tai haluat sellaiseksi kehittyä. Haemme nyt uusia asiantuntijoita Telia Inmics-Nebulan yötä päivää sykkivään sydämeen 24/7 valvomoon Helsinkiin tai Jyväskylään. 

ASIANTUNTIJA 24/7 VALVOMOON  / SYSTEM SPECIALIST

Tässä tehtävässä toimit osana elintärkeää 24/7 Monitoring-tiimiämme, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita.  

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat lyhyesti sekä omien sisäisten että ulkoisten asiakkaidemme palveluiden valvonta. Häiriötilanteen sattuessa ryhdyt nopeasti ratkaisemaan ongelmaa ja pyrit omatoimisesti palauttamaan tilanteen jälleen normaaliksi. Vastuullasi on myös häiriöiden dokumentointi ja niistä tiedottaminen. Haittaohjelma ilmoitusten esiselvitykset ovat myös osa työtäsi. Tiimimme toimii vastuullisesti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Työ on itsenäistä kolmivuorotyötä, jossa korostuvat tarkkaavaisuus, ammattimainen ote ja korkea paineensietokyky.  

TOIVOMME 

Hallitset sujuvasti erilaiset palvelinympäristöt ja sinulla on perustietämys Linux/Unix-käyttöjärjestelmistä sekä Windows työasema- ja palvelinympäristöistä. Ymmärrät myös verkkotekniikan perusteet. Tietoturvapuolen osaamisesta on myös hyötyä työtehtävien suorittamisessa. Sanat Docker ja Kubernetes toivottavasti herättävät sinussa positiivisia fiiliksiä ja osaat näitä tai olet valmis oppimaan näistä lisää. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta nopeaa tilannekuvan hahmottamista ja päätöksentekoa. Pystyt siis säilyttämään tyyneytesi ja ratkaisemaan ongelmia tehokkaasti erilaisissa häiriötilanteissa. Sinulla on edellytykset työskennellä vuorotyössä ja motivoidut palveluidemme sujuvuuden varmistamisesta.  Komminukoit myös sujuvaksi suomen lisäksi englanniksi.

TARJOAMME 

Meillä pääset työskentelemään kivassa porukassa yhdessä huippuosaajien kanssa. Opit päivittäin jotain uutta ja saat mukavan esimiehen, joka työskentelee itsekin osana tiimiä ja ymmärtää arkeasi. Teknologia kehittyy joka päivä ja meidän tulee pysyä kehityksen mukana. Tämä vaatii uusien tekniikoiden ja menetelmien opettelua päivittäin. Kannustamme jokaista tiimissä työskentelevää opiskelemaan uusia kiinnostavia asioita ja annamme tähän aina tarvittaessa myös tukea.  

Keskeytymätön vuorotyö mahdollistaa joustavan elämäntyylin ja antaa hyvän mahdollisuuden lisätienesteihin. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet ja etätyömahdollisuudet. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. 

KIINNOSTUITKO? 

Lisätietoa tehtävästä antaa Aki ”Santtu” Salminen, puh. 040 717 1821 tai aki.salminen@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta 1.11.2020 mennessä. 

WELCOME TO TELIA – HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 600 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.