(Poistunut julkaisusta)

System specialist
Abloy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Haemme Joensuuhun
SYSTEM SPECIALISTIA


Tehtävässä toimit Abloy Oy:n digitaalisten kulunvalvonta/-hallinta -järjestelmien sekä palvelinympäristöjen asiantuntijana. Vastaat palvelinten ylläpidosta, osallistut ohjelmistoprojekteihin ja koulutat kotimaisia sekä kansainvälisiä asiakkaita. Osallistut kehitystehtäviin ja olet mukana tuottamassa asiakkaille liiketoimintaa tukevia ratkaisuja.

Olet itsenäinen ja aktiivinen ICT-alan osaaja, joka innostuu saadessaan ratkaista asiakkaiden haasteita. Haasteita tarjoavassa asiakastyössä menestyt hyvin asiakaslähtöisellä asenteella ja joustavalla, aktiivisella työotteella. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi sekä englanniksi. Olet myös valmis matkustamaan. 

Työ edellyttää Microsoft Windows Server ja SQL Server -osaamista ja tietoverkkojen perustuntemusta. Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen tietotekninen koulutus. Digitaalisten kulunvalvontatuotteiden tuntemus, Apache Tomcat ja ITIL -osaaminen katsotaan eduksi.

Toiminnan laajentuessa tehtävässä kasvaminen mahdollistaa monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä kotimaassa että kansainvälisissä rooleissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 29-31:

Nisse Rimpilä, Service Operations Manager,

p. 020 599 2160 ja viikolla 32:

Suvi Lehikoinen, Head of Service Center,

p. 020 599 2232.

Täytä hakemus palkkatoiveineen 9.8.2020 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?42bd5b30&lang=fi-FI