(Poistunut julkaisusta)

System Specialist
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020


ManpowerGroup Solutions Oy:n jatkuvien rekrytointipalvelujen yksikkö RPO (Recruitment Process Outsourcing) tuottaa rekrytointeja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat kattaa koko rekrytointiprosessin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen sekä jatkuvissa että projektiluonteisissa rekrytointitarpeissa. Paikannamme parhaat osaajat ja tuemme organisaatioita mm. työnantajamielikuvan kehittämisessä ja HR-järjestelmissä. Tarjoamme osaamisemme, parhaat käytäntömme ja teknologiamme rekrytointiin kotimaan lisäksi 80 muussa maassa.

Meillä RPO:ssa monipuoliset ammattilaiset työskentelevät erilaisissa HR:n ja rekrytoinnin tehtävissä Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissämme - ja tietysti asiakkaillamme. Yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan työssä kehittymiseen on meille kaikille tärkeää.

Haemme tiimimme vahvistukseksi Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen sinua

System Specialist


System Specialist tehtävän tarkoituksena on vastata yksikkömme sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista, laskutuksesta ja sen oikeellisuudesta sekä edellä mainittujen toimintojen ja prosessien kehittämisestä.


Olet kiinnostunut järjestelmien tuomista mahdollisuuksista ja omaat halua ja kykyä kehittää erilaisia järjestelmiä entistä toimivammaksi niin sisäiselle tiimille, asiakasympäristöön kuin muillekin sidosryhmille. Erilaisten HR-järjestelmien, erityisesti toiminnanohjausjärjestelmän hyödyntäminen työssäsi on sinulle luontaista. Erinomaisen asiakaspalveluasenteesi lisäksi ratkaiset vastaan tulevia pulmia oma-aloitteisesti toimeen tarttuen positiivisella sekä tarkalla otteella. Vastuualueeseen kuuluu myös prosessien ja työkalujen perehdytystä sekä koulutusmateriaalien ja järjestelmäohjeistuksien laatimista.


Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, erinomaisia raportointitaitoja, itseohjautuvuutta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.


Tiimissä sinua odottavat rekrytointialan innostuneet osaajat toinen toistaan kannustaen. Kollegoita sinulla tulee olemaan Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Välimatkoista huolimatta pidämme tiiviisti yhteyttä eri tavoin. Meillä saat taatusti aina tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, sillä me kaikki jaamme mielellämme osaamistamme.


Meillä saat tilaisuuden kehittää edelleen omaa osaamista monipuolisen työnkuvan kautta. Meillä kaikki ovat asiantuntijoita, joiden tekemiseen ja tekemisen laatuun luotetaan. Näin meillä onkin omat vastuualueet, joiden puitteissa voi rakentaa omat työskentelytavat. Etätyömahdollisuudet ovat meillä joustavat -siksi aurinkoinen työpiste laiturilla voi olla joskus se kaikkein sopivin ympäristö työskentelyyn.


Fiiliksiä meidän yksiköstämme löydät Instagramista mpg.solutions.hro.


Kiinnostuitko?


Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2020. Lisätietoja tehtävästä saat Annina Pelamolta p. 040 641 32 74. Voit lähestyä kysymyksilläsi myös WhatsAppilla tai sähköpostilla annina.pelamo@manpowergroup.fi.