(Poistunut julkaisusta)

System Specialist
Acrelec Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Oletko aikaansaava ja innokas IT-alan osaaja? Etsitkö mahdollisuutta kehittää itseäsi monipuolisten tehtävien parissa ammatillista kasvua tukevassa yrityksessä? Haemme nyt asiakkaallemme Acrelec Finland Oy:lle System Specialistia monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Hollolassa.

Tehtävässä toimit osana kehitystiimiä, joka vastaa kaikista uusien asiakkuuksien toimituksista softan osalta, sekä teknisestä palvelutuotannosta olemassa oleville asiakkaille. Toimialueenamme on Nordic ja Baltia, joten satunnaisia matkustuspäiviä on myös tiedossa. Päätuotteitamme ovat Tilauskioskit sekä kassajärjestelmät ja erilaiset ravintolatoimialan IT-järjestelmät. Asiakkuuksiimme kuuluu mm. ravintola- ja pikaruoka-alan johtavia yrityksiä niin Pohjoismaissa kuin myös globaalisti.

Työhön kuuluu sisällönhallintapalvelut nykyisille asiakkaille ja erilaiset tukitehtävät. Halutessasi pääset myös osallistumaan uusiin projekteihin teknisenä asiantuntijana, missä tuot omalla teknisellä osaamisellasi ideat toteutukseen. Toimenkuvaa muokataan osaajan taustan ja oman kiinnostuksen mukaan, joten pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi.

Toivomme, että sinulla olisi tehtävään soveltuva IT-alan koulutus sekä jo hieman työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Kokemus IT-tuotantojärjestelmien toimittamisesta auttaa sinua onnistumaan tehtävässä. Katsomme myös eduksi, jos sinulla on kokemusta tai ymmärrystä ravintola-alasta tai projektityöskentelystä asiakasrajapinnassa. Tehtävän edellytyksenä on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin- ja suomen kielen osaaminen.

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön ja energisen työyhteisön toimintasi tueksi. Lisäksi saat meiltä täyden tuen asiantuntijuutesi kehittämisessä. Jätä siis hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja antaa Tomi Niskanen, Consultant, IT Talent Acquisition (puh. +35850 513 1633, tomi.niskanen@barona.fi).