(Poistunut julkaisusta)

System Specialist
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Tule työskentelemään Suomen johtavien ict-osaajien joukkoon! Olemme yhdistäneet voimamme ja haemme nyt teknisiä asiakaspalvelijoita Telia Inmics-Nebulaan Helsinkiin. Palvelutuotannon tiimimme vastaavat nimettyjen asiakkaiden pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

System Specialist

Teknisenä asiakaspalvelijana tehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme erilaisten teknisten ongelmien ratkaisu sekä asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse tai työnohjausjärjestelmän kautta tulevien työpyyntöjen välityksellä. Tukipyyntöjen aiheet koskettavat pääosin verkkopalveluasiakkaiden ympäristöjä, mutta mukaan voi mahtua myös monipuolisia pyyntöjä liittyen palvelin- tai pilviympäristöihin. Tyypillisesti nämä ovat erilaisia neuvoja ja avunpyyntöjä ongelmatilanteissa, mutta voivat sisältää myös esimerkiksi tilauskäsittelyä ja uusien palveluiden pystytystä sekä päättyneiden palveluiden sulkemista.

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Ennen kaikkea sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja soveltuva tekninen osaamispohja sekä motivaatiota kehittyä ja oppia uutta. Tehtävässä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja ja oikeanlainen asiakaspalveluasenne on tärkein edellytys tehtävässä onnistumiseen.

Toivomme

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvia it-taitoja ja kiinnostusta ict-alaa kohtaan
  • tiimihenkisyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta
  • oma-aloitteisuutta ja järjestelmällistä työskentelytapaa
  • kehittymiskykyä ja halua oppia uutta
  • sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua

Arvostamme myös ict-alan opintoja ja työkokemusta tai harrastuneisuutta pilvipalvelutuotteisiin liittyen. Kokemus Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmistä sekä tekninen osaaminen ADSL-, SHDSL- tai WLAN-laitteista ja tekniikoista on eduksi. Erityisesti ilahdumme, jos hallitset FTP- ja SSH-yhteydet sekä tunnet sähköpostiprotokollat ja -ohjelmistot tai yleiset käsitteet kuten CMS, PHP, DNS, VPN, SQL, HTTPS, SSL jne.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle rennon ja kotoisan työympäristön, jossa pääset työskentelemään mukavassa porukassa yhdessä huippuosaajien kanssa. Saat monipuolisia ja haastavia työtehtäviä asiakaspalvelun parissa sekä loistavan mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä ja edetä urallasi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet ja etätyömahdollisuudet. Näiden lisäksi saat tietenkin myös kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 19.11.2018 mennessä!

Lisätietoa tehtävistä antavat Jani Niinivirta, puh. 045 347 9777 tai jani.niinivirta@inmicsnebula.fi ja Heikki Huhtanen, puh. 050 364 3121 tai heikki.huhtanen@inmicsnebula.fi.