(Poistunut julkaisusta)

System Specialist
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Kiinnostaako infra- ympäristön ylläpito ja kehittäminen rennossa ja ammattitaitoisessa tiimissä? Jos vastasit kyllä, niin tämä on etsimäsi paikka!

Haemme System Specialistia vahvistamaan ammattitaitoista ja asiantuntevaa Infra- tiimiä Vantaan Martinlaaksoon. Tiimin jäsenenä osallistut Infra-ympäristön tukemiseen ja jatkokehittämiseen. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja koostuvat itsenäisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Töistä sovimme tiimin kesken joustavasti. Tiimityö on sujuvaa, jos positiivisen asenteen lisäksi hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja sinulla on ongelmanratkaisukykyä.

Käytössämme on omat konesalit, joissa vikasietoiset IT- ratkaisut toimivat yhdistettyinä ajantasaisiin teknologioihin. Tiimissä teemme yhteistyötä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Osallistut myös globaaleihin projekteihin joko yksin tai osana muuta infratiimiä. Toimit myös yhteyshenkilönämme yhteistyökumppaniemme suuntaan sovittujen osa-alueiden osalta.

Odotamme sinulta.

* Tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta

* Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon

* Hyviä vuorovaikutustaitoja. Pystyt kommunikoimaan sekä IT:n että liiketoiminnan kanssa

* Tiimityötaitoja

* Tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta

* Vmware tuotteiden syvällistä tuntemusta (vSphere)

* Palvelinkäyttöjärjestelmien hyvää tuntemusta

* Valmius varallaoloon vaativassa 24/7 tehdasympäristössämme

* Yli kolmen vuoden kokemus edellä mainituista osa-alueista

* Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

* Tietoliikenteen (IP teknologia, DNS) tuntemusta

* Virtuaaliverkkojen, palomuuri-, verkkokytkin- ja wlan teknologioiden osaamista

* HA järjestelmien tuntemusta

* Kokemusta projektityöskentelystä

* ITSM- työkalujen käyttökokemusta (ServiceNow)

* ITIL prosessien tuntemusta

* Kiinnostusta tietoturvaratkaisuihin

* Suoritetut sertifioinnit ovat etu

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Kaislaniemi 050-366 9084, sähköposti etunimi.sukunimi@murata.com. Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä viimeistään 22.10. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com