(Poistunut julkaisusta)

System Specialist
Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Etsimme Procountor-ohjelmiston ylläpitotiimiin ratkaisukeskeistä System Specialistia

Työtehtävät

Työssäsi ylläpidät pilvipalveluna toimivan ohjelmistomme sovelluspalvelimia ja tuotantoympäristöä. Ratkot myös ohjelmistoomme liittyviä vikatilanteita ja olet mukana ulkoisten yhteyksien valvomisessa sekä niihin liittyvien virhetilanteiden selvittämisessä.

Procountor-ohjelmisto on pienille ja keskisuurille asiakkaille kohdennettu sähköisen taloushallinnon markkinajohtaja. Ohjelmistomme käsittää taloushallinnon tärkeimmät osa-alueet, kuten reskontrat, matkalaskut ja kirjanpidon. Procountor on toteutettu Javalla avoimen lähdekoodin komponentteja hyödyntäen. Tietokantana käytämme MySQL:ää ja käyttöliittymässä hyödynnämme Vaadin-käyttöliittymäkirjastoa.

Edellytykset

Miten teet meihin vaikutuksen

  • Sinulta löytyy aiempaa kokemusta helpdesk-/servicedesk-työstä (IT-painotus)
  • Hallitset hyvin relaatiotietokantojen ja SQL-kielen perusteet
  • Sinulta löytyy ennestään XML-formaattien sekä web-pohjaisten ohjelmistojen tuntemista
  • Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi

Plussaa ovat

  • Yritysten taloushallinnon ja maksuliikenteen tuntemus
  • Kokemus sovelluspalvelinten ylläpidosta
  • Kokemus Windows Server/Linux -ympäristöstä
  • Kokemus Tomcat-sovelluspalvelimesta

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä oma-aloitteisesti, ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi sekä kysyt askarruttavista asioista mielelläsi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä. Haluat myös taata asiakkaillemme hyvän käyttökokemuksen ja ymmärrät sen tärkeyden.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää ? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Jarmo Krohns vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse jarmo.krohns@finago.com  tai puhelimitse +358 50 569 6043

Kiinnostuitko ? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten voit lähettää meille hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen finago@poolia.fi . Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Finagon välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilö(t)

Jarmo Krohns

jarmo.krohns@finago.com
+358 50 569 6043

Voit hakea paikkaa lähettämällä hakemuksesi ja CV:si, palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen finago@poolia.fi