(Poistunut julkaisusta)

System Specialist
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Työnkuva

Liity osaksi Nebulan Service Operations -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Asiakasyrityksemme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Tiimimme vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten aiheet koskettavat asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöä, mutta mukaan mahtuu myös työasemapalveluiden asiakkaiden tukipyyntöjä.

Toivomme

Sinulla on vankkaa kokemusta teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä. Olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja osaat myös dokumentoida työsi tulokset. Meille kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että olet valmis kehittymään pohjoismaiden parhaaksi pilvipalveluiden asiantuntijaksi, oli osaamisalueesi myöhemmin sitten Azure, AWS tai Cloud 9.

Toivomme sinulta

  • aiempaa asiakaspalvelukokemusta, esim. Service Desk
  • kattavaa osaamista it-infrastruktuurista: palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaitteista
  • kokemusta monipuolisten ja haasteellisten it-ongelmien ratkaisusta
  • tiimityöskentelytaitoja ja kykyä priorisoida sekä omaksua erilaisia asiakasympäristöjä
  • hyvät vuorovaikutustaidot, oikea asenne ja halua oppia uutta

Arvostamme myös AD-, GPO-, Powershell- ja ITIL-tuntemusta sekä erityisesti aiempaa kokemusta FIM/MIM-ympäristöjen ylläpidosta (Forefront Identity Manager / Microsoft Identity Manager).

Tarjoamme

Nebulalla on huumorintajuinen ja rennon kotoisa työympäristö, jossa pääset työskentelemään yhdessä eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Meillä saat kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet sekä koulutusta tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV 28.2.2018 mennessä. Haemme tällä hetkellä useita uusia asiantuntijoita palvelutiimeihimme ja paikat täytetään heti kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jani Niinivirta, jani.niinivirta@nebula.fi ja Simo Hallikainen, simo.hallikainen@nebula.fi